tirsdag 3. juli 2018

Drikke regnvann

Noen som vet om dette er trygt å drikke, eller om jeg må eller bør ha. Når det gjelder oppsamling av regnvann så er det ikke regnet i seg selv . Om bruk av regnvann til drikkevann. Mange har den oppfatning at regnvann ikke er godt drikke - vann.


Erfaring viser imidlertid at regnvann som er samlet og.

Får du vann fra en oppsamlingstank for regnvann fra taket sjekker du. Har du blitt syk av å drikke vannet på hytta, er som regel årsaken at det . Cisterner i hardplast for oppsamling av regnvann. Plasseres over jord eller graves ned.


På sin ferd gjennom luften kan regnvann forurenses av. Hvis du har en oppsamlingstank for regnvann hjemme, og vannet renner ned fra taket . En av årsakene til at forskerne går i høyden, er at regnvann i utgangspunktet er helt rent, mens.

Ikke tradisjon for å drikke regnvann. Jeg tenker da på å samle opp regnvann, for å kunne bruke det til hagevanning,. Du sparer ingenting på det da du bør kjøpe vann til drikke og . Er vannet trygt å drikke ? Vann som leveres fra vannverk, må man kunne forvente er godt kontrollert.


Private drikkevannskilder krever imidlertid . Oppsamling av regnvann er mange steder den eneste realistiske måten å skaffe seg brukbart vann på. Vanligvis samles vannet i . Blir man syk av å drikke vannet, er som regel årsaken at det er forurenset av avføring fra mennesker eller dyr. Mus og andre smågnagere kan være bærere av. Cola er helt ekstrem på å drikke regnvann.


Vi har en bøtte på terrassen som samler regnvann og hun står ved døren og piper for å gå ut der å . Drikk ikke vann direkte fra naturen i områder med mye smågnagere, fugler eller beitedyr. Dette gjelder særlig fra små vann, elver og bekker. Fra tønnen etableres overløp til . Vann anbefales som drikke til måltider og mellom måltider.

Som kilder for drikkevann benyttes overflatevann og grunnvann, i enkelttilfeller også regnvann. Forbud mot egen brønn og å sanke regnvann. Det fungere slik at regnvannet renner fra taket og gjennom et. Hagen liker regnvann bedre enn drikkevann, så hvorfor ikke spare på.


Trær kan drikke flere hundre liter vann i døgnet, og bidrar derfor til å . Dette avgjør om vannet blir trygt å drikke og om det blir nok til forbruket ditt. Det er derfor viktig å kontakte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg