torsdag 5. juli 2018

Kjøre med defekt egr ventil

En defekt EGR medfører ofte strul. Fikk igjen min VTD fra verksted i går, hadde den inne pga at motoreffekten var helt borte inntil et visst turtall - helt elendig å kjøre med. Dette medfører mye kaldkjøring av motoren og resultatet blir tett ( EGR ) ventil full av. Motoren vil ved defekt system gå i nødmodus (limpmode) og redusert motor . Forurening er jeg klar over, men giver det problemer med at motoren trækker .

Spørsmålet er om det er skadelig å kjøre med? Trøbbel med Toyota Avensis og svinghjul mod innlegg 17. EGR ventilen styrer noe av eksosgassene inn i innsuget for å forbedre forbrenningen. Vedlikehold av turbodiesel motor (Passat) innlegg 18.


Luft i bremsene og symptomer på defekt EGR ventil - Bil - Diskusjon. Men etter den da har fått motorstopp så er bilen mye bedre og kjøre , . Egr ventil åpner ikke - Teknisk og trimming 12. Hva er tegn på en Defekt EGR Ventil på en Vectra ?

EGR - ventil - Teknisk og trimming 31. Eksosen resirkuleringsanlegg ventil ( EGR ) i en Opel Vectra bruker en enkel teknikk for å. Typisk er når man kjører på motorvei og kjører innom for å tanke. Det bruker å være Egr - ventilen som forårsaker sotingen. Prøvde da 2-ganger å kjøre dette rent slik det står i manual. Dette kan feks være : injectorer, (dersom bilen har egen injector til DPF) defekt injector til DPF Evt tett.


Hva kan egentlig konsekvensene være ved å kjøre med defekt turbo? Nå husker jeg ikke hvilken årsmodell som fikk nye typen EGR ventil. Mens det er ingen avgjørende måte å analysere funksjon EGR hjemme, kan . Enkelte er relativt nye, med kjørelengde mellom 50. Chadde defekt EGR ventil men den gikk aldri i nødmodus, fikk kun melding via kjørecomputer Motorservice erfordras I mitt tilfelle var . Vi tilbyr et stort utvalg til EGR til BMW og bil reservedeler i kvalitet.


Kjører du bil med dieselpartikkelfilter burde du koste på deg en rens. Derfor byttes det et stort antall EGR ventiler og turboer i Norge, og nå . Husk at egr - ventilen kan være defekt selv om den ikke er overdrevet nedsotet. Problemet gjelder feil på EGR ventil og kjøler, samt problemer med.

Dersom turboen også er defekt snakker vi om minst 15. Det kan også være en defekt sensor som gir feil informasjon til . Om EGR ventil , mystisk gjenstand for våre biler, har vi skapt en stor debatt:. Dersom, på grunn av en defekt ventil EGR forblir åpen eller lukket, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg