fredag 24. mai 2019

Scarabeo 8 ulykke

Politiet etterforsker ulykker og alvorlige olje— og gass-hendelser på norsk sokkel. Saipem-riggen Scarabeo som fikk slagside med 140 . Manglende gangrist førte til at mann falt over bord fra Scarabeo. Like før helgen falt en mann over bord fra den halvt nedsenkbare riggen Scarabeo som jobber på Goliat-feltet i Barentshavet. Riggen Scarabeo krenget grader i Barentshavet i september.


Kielland- ulykken fikk søsterriggen Henrik Ibsen problemer.

Ulykken skjedde under et . Scarabeo involvert i en hendelse der den i verste fall kunne ha kollidert med en supplybåt i . Frederic Hauge i Bellona har fryktet en ulykke med Scarabeo. Det var ved plattformen Scarabeo ved Westcons anlegg i Ølen at en person omkom i en fallulykke. Den halvt nedsenkbare boreinnretningen Scarabeo fikk 4. Les mer: Ptil gransker stabilitetshendelse på Scarabeo 8. Utenlandsk mann i 40-årene funnet død etter fallulykke. Mannen skal ha falt i en heissjakt på plattformen Scarabeo 8.

En person falt i natt overbord fra boreriggen ” Scarabeo ” i Barentshavet. FALT I SJØEN: En mann falt 1meter fra oljeriggen Scarabeo natt. Petroleumstilsynet kunne ulykken.


Gransking Saipem – Ballasthendelse Scarabeo , 4. Eni Norges interne granskning etter hendelsen på Scarabeo er avsluttet og. Hendelsen representerte ikke et storulykkepotensiale. Tilsyn med logistikk på Scarabeo 8. Rigger som Leiv Eiriksson, Eirik Raude, Scarabeo , West Navigator, West. I hvilken grad frikjenner dette riggselskapet for ansvar i forbindelse med ulykken ? Første mann: Sebastian Lorentsen Bjerkås var dagens bursdagsbarn, og den nybakte -åringen. Trafikkulykke i Svandalen.


En bil har kjørt utfor vegen i . Må skje en ny ulykke før Ptil reagerer? L den iflge Stavanger Aftenblad ved Westcon-verftet i len i ett r for 4. Politi og Arbeidstilsynet etterforsker ulykken som kan ha skjedd i løpet av natten eller. Arbeidet på Scarabeo ble stanset da ulykken skjedde.


Politiet leter etter lovbrudd etter nesten- ulykken på oljeriggen i Barentshavet.

Ecco Soft Ladies har en moderne silhuett og er laget av førsteklasses Ecco-lær. Moderne linjer, uttakbar innersåle, meget komfortabel passform. Dersom ulykken er ute, eller det har skjedd en nesten- ulykke , er det viktig å . Ved virksomhetsoverdragelse av Scarabeo er nå kollektiv uføre-, . Konstruksjonsskader og maritime hendelser på Yme, Floatel Superior og Scarabeo Terje L. Sea King 0Banak var i helga på besøk ombord på dypvannsriggen Scarabeo som eies av Saipem.


Denne er på oppdrag i Barentshavet ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg