mandag 8. september 2014

Sprekk i frontrute

Har du fått sprekk i frontrute ? Norges ledende leverandør innen reparasjon og skifte av bilglass. Enkelt sagt vil kostnaden avhenge av tre hovedfaktorer: Type skade, f. Hvilken rute som er skadet, f. Har fått sprekk i frontruta. Den ble adskillig lengre etter en halvtimes kjøring!

Noen som vet om sprekk i frontruten dekkes av kasko? Jeg har Kasko Best hos DnB. Det ser ikke ut som noe steinsprut, så det er derfor jeg . EU Kontroll (PKK) og Regelverk for Steinsprut Skade - Juss. Kjøre med sprekk i frontrute - Lovlig?


Bilen går ikke igjennom EU-kontroll pga sprekk i ruta - Bil. Sprekk i frontrute - Eu mangel? Autoglass skifter frontruter raskt og fagmessig. Her du vært så uheldig at du har fått steinsprutskade på frontruta ?

Frontruta mi er nesten helt ny – og nå smalt det igjen. Rett over vindusviskeren på høyre side er det en pen liten rose og en liten sprekk. Begynner frontruta å bli slitt?


Da bør du ikke vente for lenge med å levere den til service – små hakk og sprekker kan raskt . Den er på midten av frontruta, men et godt . Skrekken som melder seg i det steinspruten slår inn i frontruta er nok noe de fleste av oss har opplevd. Kenneth Wethal er avdelingsleder ved . Normalt blir rute rekna som slitedel - dei sprekk ofte av ein skade som har. Er det normalt at frontruter sprekker så fort?


Dersom både ytre og indre glass får skade kan ikke frontruten repareres, men må skiftes. Steinsprutskader som ikke utbedres vil ofte medføre at ruten sprekker. En frontrute består av to lag med glass, limet sammen med et lag av. Deretter behandles det hele med UV-lys slik at ruta ikke sprekker videre.


Men i kvel på vei hjem fra butikken, merket jeg en sprekk i frontruta. Fikk vondt i magen og litt panikkfølelse -hva om den sprekker mens jeg . Mye sikkerhet i frontruta. Denne bilen har fått en stor sprekk i frontruta. Ved periodisk kontroll - EU-kontrollen, kontrolleres bilens frontrute .

Vi tar hånd om forsikringsselskapet for deg. Ved del-kasko, kasko- og superforsikring i If Forsikring er bilens frontrute ,. Hvis det har oppstått en sprekk , eller det er en vanskelig skade, må ruten byttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg