tirsdag 9. februar 2016

Impregnering sko

Hos XXL finner du riktig skopleie til fjellsko og jaktsko slik at de varer enda lengre. Se vårt utvalg av skopleie og bestill på XXL. Best på pris og fri retur!


Gir skoene en blank overflate og maksimal levetid. Max – enkel og rask å påføre.

Impregnering : Boston Raingard – trenger dypt inn i skinnet og gir . IMPREGNERING : Skomaker Stian Henrik Larsen mener at nordmenn generelt er altfor dårlig til å ta vare på skoene sine. Utgangspunktet er enkelt: Hvilken impregnering som er riktig, kommer helt an på hvilken type skinn skoene dine . Impregnerer du skoene , holder de seg vannavvisende mye lengre. Vått vær er egentlig det verste sko og klær av skinn vet.


En god impregnering skal beskytte skoene mot vann og smuss. Ta vare på sko og støvler.

Med riktig vedlikehold holder de i åresvis. Stort utvalg av impregnering og utstyr til vedlikehold av sko og støvler hos Friluftsmagasinet . Jevnlig bruk av skokrem og impregnering gjør skoene mer holdbare. Dersom det er en lærkant mellom sålen og overlæret er det viktig å behandle denne også. Støvlene bør være så rene og tørre som . Nikwax Waterproofing for lær flytende impregnering 125ml Flytende voksimpregnering for lær.


Perfekt for jaktstøvler, brestøvler, fjellsko, fjellskistøvler m. Alexandra Johansson hos Urban på Storo Storsenter forteller at impregnering er alfa og omega for å ta vare på nykjøpte sko , og at det ikke hjelper å kun . De fleste vet at nye sko alltid skal impregneres før de brukes for første gang slik at de beskyttes mot møkk, vann og salt, men få vet at man må impregnere. Tenk på at et par nye sko bare har en grunnimpregnering og derfor bør impregneres før de brukes første gangen. Det fins mange ulike produkter å velge mellom når man skal impregnere sko. De to vanligste impreneringsmidlene er voks og fett.


Unsubscribe from Ren Effekt. Dette læret brukes på sko som skal gi god støtte, høy slitestyrke og fungere bra mot fuktighet,. Grangers G-Wax bivoks for impregnering av fjellsko i lærsko.


Vedlikehold av fjellstøvler og sko.

Læret skal med andre ord ikke mettes med impregnering , da dette vil gjøre det helt tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg