torsdag 28. juli 2016

Kakeboks nille

Nilleklubbpriser i butikken. Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen. Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet.


Og eventuelt hva er prisen på de? Da kan løsningen være en metallboks eller en kakeboks i stedet.

Ta en videre titt på våre glasskrukker og flasker og bli inspirert, de kan brukes til mye. Kakeboks av høy kvalitet med fleksibelt håndtak og skikkelig låsemekanisme for sikker forvaring og transport av dine bakverk! Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Europris løser dine oppbevaringsbehov med bedroller, balje, bøtte, kurver og oppbevaringsbokser.


KUN FREDAG OG LØRDAG✨ Alle kakebokser får du rabatt på, KUN fredag og lørdag. Men trenger flere kakebokser. Hvor har de billige og greie?


Jeg har kjøpt helt greie på både Europris og nille.

Orker ikke bruke en masse . Raude krus med hjarte kr 14- og kakeboks (sett med tre) kr 29- frå Glade Barn. Fant iallefall ikke noe hos verken tilbords eller nille. Glass funker greit, men enda bedre er gammeldagse kakebokser i metall. Ny kakeboks til julebaksten?


I fjordgata har vi fått inn mange, kom og. I interiøravdelingen kan du finne kakebokser og skåler til . De selger ikke de jeg ønsker på nille. Spruce trees with holiday lights. Foto hentet fra postkassen merket med bla lapp. Og så er det bare å håpe at Nissen har med . Jeg kjøpte en stor frokostblandings boks i plast på Europris.


Trenger du en boks til å ha knekkebrød i, så har vi fått inn disse herlige og. En stor julesuss til dere… Comment. Egendekorert kakeboks :o)). Barfi oppbevares i en kakeboks i kjøleskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg