fredag 9. juni 2017

Dørrist stål

Pressveiset gitterrist lages enten av stål eller av rustfritt stål. Avslutningsvis kan gitterristen av stål varmgalvaniseres for å oppnå maksimal beskyttelse mot rust. Fribærende entrérister i varmgalvanisert stål.


Passer i alle entréer der man vil ha en nærmest selvhåndterende oppsamlingsfunksjon av skitt i en dypere . For dager siden - Dør-rist i varmeforsinket stål (ruster ikke) 105xcm.

Noen som vet hvor jeg kan kjøpe en rist i galvanisert stål til å ha foran inngangsdøren. Den bør være cirka 80x50xcm. Vi har mange års erfaring med dette produktet som leveres av syrefast stål i høy kvalitet.


Holder ditt inngangsparti rent og gir et flott førsteinntrykk. Fotskraperister til både ute og innendørs bruk. Andet, trinrist, Yderst holdbar og gedigen dørrist fremstillet i galvarniseret stål.


Køb robuste måtter og riste til attraktive priser hos Harald Nyborg!

Vi forhandler dørmåtter, gitterrise og måtter lavet i slidstærke materialer. Dørrist , i rustfrit stål. Materiale: Galvaniseret stål. Firkantet dørrist i kraftig udførelse i galvaniseret stål med træramme og . Praktisk dørrist i et flot enkelt ståldesign.


Perfekt til indgangspartiet i både virksomheden, institutioner eller privat. Risten er lavet med gummifødder. Sjalusirist med knekte sider, stål 150x150. En dørrist ud over det sædvanlige. Cubic dørristene er lavet af varmgalvaniseret stål og kan fås både med eller uden praktisk måtte.


Trip Trap, dørrist i teak og galvaniseret stål. Træstavene i dørristen er af teak og med afrundede kanter, så de kan tåle den hårde belastning og . Spalte- og maskeristen er fremstilt av varmforsinket stål , støpejern eller rustfritt stål. TRS dørrist er produsert av gjenbruksplast med en rekke forskjellige rister.


Vægrist og dørrist til ventilation. Kan fås i tykkelse mellem og 69.

Er tilgængelig i flere farver. Læs mere og kontakt vores tekniske rådgivere. Sammenlign priser og læs anmeldelser af dørrist Tæpper. Klik her og find den bedste pris nu!


Online forhandler af dørrister og dørmåtter der både er praktiske og flotte. Find Danmarks bedste priser på dørmåtter og dørrister her hos Homeshop. Varmegalvanisert stål - Behandlet.


Dørmatte i tre og varmegalvanisert stål. Bordet er lavet i stål som er blevet galvaniseret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg