mandag 2. juli 2018

Hvor mye koster det å bruke tørketrommel

Hvor mye koster vaskemaskinforbruket mitt? Effektforbruk på tørketrommel ? Er dette unormalt høyt strømforbruk? Hus, hage og oppussing 13.


Mens tørketromler tidligere blåste overskuddsvarmen rett ut, . Vil du spare strøm og redusere strømregninga di, er det bare én ting som nytter, nemlig å vite hva du bruker strøm på.

Fryseboksen bruker i snitt 6kWh per år, og koster deg i snitt 5kroner i året. På denne siden står det at en tørketrommel vil koste deg ca 4kroner i . Viktigst for sluttsummen er hvor lenge du bruker det elektriske utstyret i hjemmet ditt. Ja, det finnes nesten ikke grenser for hva som kan kjøpes.


Det er så mange mailer om dette for . Pris på tørketromle klær - Hus og hage innlegg 11. Strømforbruk og tørketrommel - Hus og hage innlegg 6. Forbruker, jus og økonomi innlegg 20.

Flere resultater fra forum. Mange batteriladere til mobiltelefoner og kameraer bruker like mye strøm etter at batteriene er ladet opp? Enova har regnet ut hvor mye strøm forskjellige husholdningsapparater bruker i huset ditt. Noen som vet hvor mye sånn ca en klesvask og en runde i tørketrommel på varmeste.


Viste du at det finnes vannvarmere som bruker kun 90øre pr dusj, og er . Dette bruker vi strømmen til. Disse husholdningsapparatene bruker de fleste av oss. Se hvor mye det koster i året. Men her har det skjedd mye , og vi bruker langt mindre i kroner og øre på TV,.


Vi har diskutert litt i kveld hva ting koster mht strømforbruk. Klart oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel drar mest strøm. Vanlige husholdningsapparater bruker faktisk ikke så mye strøm. Her ser du hva ulike gjenstander rundt i huset koster deg i året. Så mye strøm bruker de elektriske apparatene.


Hvis du vet hva som påvirker strømforbruket ditt mest, blir det mye enklere å redusere strømregningen. Jeg har prøvd å finne ut av det, og i følge elkjøp sine tall og fjordkraft sine prise så koster det kr per tørk. Tørketrommelen bruker rundt tre ganger så mye strøm som en graders vask.

Det vil ikke være urimelig å anta at du også har en tørketrommel som gjør. Og strøm koster penger, mens produksjonen av denne energien tærer på. Maskinen bruker nesten like mye energi uavhengig av hvor full den er. I tillegg til plassering er det smart å tenke gjennom hvor mye klær du kommer til å. Denne typen tørketromler bruker generelt en del energi, men passer godt in i . Det koster 2- å bruke vaskemaskin og kr 1- å bruke tørketrommel i vaskeriet.


Vaskekortet du fikk ved innflytting brukes både på vaskemaskin og tørketrommel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg