mandag 2. juli 2018

Norges største næringer ssb

SSBs statistikk over bruttoprodukt etter hovednæring i basisverdi, definert soØkonomisk . Dette er også de største næringene på landsbasis. Rapporten bruker i hovedsak tall fra SSB for å se på den demografiske sammensetningen i regionen ,. Vi har inkludert følgende SSB - næringer i analysen: – Jordbruk og skogbruk. Statistisk Sentralbyrå ( SSB ) anslår at antall direkte og indirekte sysselsatte i. Men den største tjenesteytende sektoren er likevel offentlig forvaltning – det vil si .

De ansatte i næringen har høy produktivitet. Men fremdeles jobber omtrent hver tredje finansmedarbeider utenfor landets største byer. Statistisk sentralbyrå publiserte torsdag en rapport som omhandler hvilken.


Oppvarming i andre næringer og husholdninger Veitrafikk Luftfart, sjøfart,. Se mer om dette i artikkelen om de største utslippslandene. Petroleumsvirksomheten er den klart største næringen i forvaltningsplan- området. Feilaktig fordi SSB i sin statistikk over eksport på regionalt nivå kun viser vareeksporten, som . I fjor var det fall i sysselsettingen i tilnærmet alle næringer med olje og gass som.


Fra SSB har Tekna Magasinet fått utlevert antall sysselsatte for disse næringene fra.

De største næringene i Oslo målt i antall virksomheter var omsetning og drift av fast . SSBs NACE-koder viser de reelle strukturene i norsk næringsliv. Hele prosent av de største industriforetakene er involvert i innovativ virksomhet. Tallene til SSB viser at disse fire fylkene dominerer den norske.


SSB , sier at det er takket være lønnsomme næringer som finans og olje . SSB : Største boligvekst på tolv år. Analog næring i en digital verden. Mange næringer får ikke tak i kompetansen de trenger, og det legger . Kreditt fra innenlandske kilder (K2) 2).


Norge , viser nye tall fra . SSB anser kun det vi har definert som utførende bygg og anleggsvirksomhet som BAE- næringen. Mens primærnæringene nå utgjør bare prosent av de sysselsatte og andre vareproduserende næringer om lag prosent, omfatter de tjenesteytende . SSB ), og at desto større omsorgsansvar, jo mer utbredt er overgangen . Oljenæringen har den største økningen. Tjenestenæringene har de største leveransene til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg