torsdag 15. november 2018

Brikker under glass

For å spare pene duker eller det nyslipte trebordet i spisestuen kan det være lurt å ha noen dekorative spisebrikker som også beskytter underlaget. GLATTIS brikker med holder, messingfarget. Bord dekket i naturlig stil med hvitt servise og vevde bordbrikker.


Bordet gjør seg ekstra godt med bordbrikker , samtidig som de også beskytter bordet. Bordbrikker og underlegg er en enkel og prisgunstig måte å variere og . Et gryteunderlag eller en glassbrikke beriker bordet både til hverdags og fest, .

Oppdater borddekningen med nye spisebrikker og glassbrikker. Du kjøper enkelt fine glassbrikker og bordbrikker i butikken vår på nettet. Malmen er slipet ne slik . Glasunderlägg Zack Regio . Dine glassbrikker er derfor helt unike og ligner ikke andre.


Undersiden er dessuten bearbeidet slik at den glatte overflaten ikke risser bordet. Brikkene er laget av slipet malm og. Tøffe drikkeglass under lag- bordbrikker.


Ser ut som gamle vinyl plater stk i pakken.

Design enkelt dine personlige drikkebrikker med dine egne bilder. Uansett om du velger ett eller flere motiver, får det moderne . Det er ikke tillat å utnytte boken i komersiell hensikt. Fine brikker under hvert glass er med på å gjøre.


Foto, tekst, bokdesign, styling og ideer Karen Elise og Lars . Pynt bordet med en vakker og funskjonell brikke , du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche. I mar cocktail party cocktailselskap, cock-up Tkskap subst.


Nupo pastellgrønn LindDNA. Jeg tenkte at disse glassbrikkene var midt i blinken til det. Hvor stilig er det ikke å komme til et dekket bord med slike brikker under en middag . Selv bruker jeg noen flott fliser som glassbrikker. Har satt noen bitte små møbelknotter under slik at flisene i seg selv ikke skraper opp bordet. Vi tilbyr et bredt sortiment innen interiør på nett.


Røft design som gir det lille ekstra til selskapet ditt. Våre glassbrikker for egendesign oppfyller begge kriterier. Som ølbrikke gjør de en god figur under glassene med voksenbrus.


Her kan du spille og se på masse humor.

Drikkebrikker som kan brukes på begge sider. Den ene siden er sort og den andre siden er brun. Bruk brikkene under glass og flasker, og unngå merker på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg