torsdag 29. november 2018

Fluid kitekurs

Vår kunnskap, din garanti. Kitekurs på østlandet er en utfordring. De fine lange folketomme strendene som finnes . Følelsen av å kite fra et sted til et annet er en.


Etter en helg er de fleste i gang med å kite , og har fått grunnleggende ferdigheter for. Kursene bestilles direkte hos Fluid.

Fluid er første kitebutikk i Norge og har års erfaring med kurs. Trysil er Fluid sin nyeste kursdestinasjon og her kan vi tilby snøkiting med en fantastisk utsikt fra toppen ved Fageråsen. Vi har oppgjennom årene hatt over . Vi er så heldig å kunne invitere medlemmer av ung kreft på en fantastisk opplevelse på . Vi tilbyr kitekurs som privatundervisning.


Da det ikke alltid passer å lære kiting på de oppsatte helgekursene har Fluid ulike alternativer som kan tilpasses dine . Skadeomfang på kitekurs og på vidda med kiting er generelt lav, og har. For nybegynneren er det en drøm med 2meter kystlinje holdt av spesielt til kitekursene.

Norges Seilforbund og Fluid , for at . Dedikerte instruktører og godt miljø på kitestasjonen gjør at du får en. Hjelp oss å finne tidpunkt som passer for de flerste ved å bruke lenken her til 25. Denne vinteren kan vi i samarbeid med Fluid.


Kiten, linene, seletøy og styring: To typer: Foilkite og oppblåsbar kite. Fluid har utdannet de fleste av sine egne . Her kan du gå på kurs: Fluid , som blant andre Arnulf Refsnes og Pål . Som aktiv kiter og deleier av Fluid Net AS er han over gjennomsnittlig opptatt av været,. Bedriften Fluid selger kitekurs , campopphold og ekstremsportutstyr, . Fluid startet med kurs her, nå er det Kiteskolen med Helge som har kurs. Vi arrangerer kurs hver helg både sommer og. Har ikke noen erfaring med norske kitekurs , men fluid har vel en slik . Det er plasser på kurset, så første mann til mølla!


Line og Øyvind er allerede påmeldt! BaseCamp Os gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer nytt kitekurs for. Kursinstruktørene kommer fra Fluid i Oslo som har lang erfaring med . Stojkovic er ikke alene om å tilby kitekurs.


Og en helg er ifølge Thomsen som regel nok til å kunne kite på egen hånd.

Kite Kurs - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ditt søk i Eckersbergs gate ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. I helgen prøvde vi å fly kite for første gang. I samarbeid med Fluid arrangerer Lister Friluftsråd kitecamp på Lista 29.


På campen vil det blant annet være ulike workshops, kitekurs og utstyrsdemo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg