torsdag 7. mars 2019

Rengjøring av motorsykkel

Trenger litt tips til hva jeg kan bruke for å rengjøre diverse deler på motorsykkelen. Min erfaring er at avfetting er fandens verk på motorsykkel. Når jeg er ferdig med rengjøringen så spyler jeg av sykkelen igjen med. På en motorsykkel så har man en slik boks veldig lenge, avhengig av . ABrake Cleaner 12-pk (x 4ml).


Hva bruker dere til rengjøring av umulig dritt på motoren?

Det er umulig å få den helt ren bl. Vask og lakkforsegling av MC - Bilpleie TV bilpleie. Bufret Vi vasker motorsykkelen med Muc-Off Motorcycle Cleaner og forsegler lakk og felger med Scholl Concepts NEO.


BareNorsk: Kjøp Autosol og stålull, bland så en dæsj autosol på stålullet og sett i gang med rengjøringen. Autosol fungerer også bra på alt av aluminium, poler i . Har du de beste produktene til rengjøring og vedlikehold av din motorsykkel og moped ? Produkter fra Motorex får toppkarakter og . Felgene bør rengjøres med avfetting og felgrens.

Vedlikehold av MC: Slik klargjør du motorsykkelen for ny sesong og nye utfordringer på vei og i terreng. Statoil Konnerud viser deg hvordan du vasker og fornyer din mope scooter eller motorsykkel. Tips til vedlikehold av motorsykkel. En solid pakke for vask, klargjøring og beskyttelse av motorsykkelen.


Rengjør , oppfrisker og beskytter. Avfetting, rengjøring , felgbørste, polish, metallpolish, . Kettenmax motorsykkel kjedesmøring og rengjørings kit Beskrivelse: Komplett motorsykkel kjedesmøring og rengjørings kit. MC KLÆR BERGEN selger alt av mc-klær og tilbehør til motorsykkel - og mopedentusiaster over hele landet. Betal med bankkort og få varene levert direkte i din . S1MC-vask er det meste effektive middel for vask og rengjøring av motorsykkel. Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie.


Når du rengjør motorsykkelen din, vil du samtidig oppdage om kjedet trenger justering, om bremseklossene må skiftes ut eller om oljenivået er for lavt. Sliter litt med å få gjort rent eikefelgene på motorsykkelen min, og synes jeg bruker ufattelig mye tid på dette. Bruker i dag Wheel Woolies i . Men motorsykler er ikke beskyttet mot veisalt på samme måte som biler, derfor er det utrolig viktig å rengjøre før man setter den bort, ellers kan . Ken og Norm (KN) solgte motorsykler og motorsykkeldeler samtidig som de . MC-UTSTYR til deg og din motorsykkel. Bruk bøtte og svamp og vask med et middel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg