torsdag 25. april 2019

Behagelig badekar

Det synes kanskje ikke så godt på bildet, men ryggenden er skrå. Hos Gustavsberg hjelper vi deg å velge riktig badekar. Den opphøyde sitteflaten gjør badekaret behagelig å sitte i, samtidig som det er enkelt å stige inn i og . Er formen behagelig for nakken?


Det er også her du skal slappe av og ligge i en behagelig stilling. Badekaret er ikke bare et sted for et bad.

Valg av badekar - Ønsker man seg badekar , er det flere ting du bør tenke på. Akryloverflaten er varm, glatt og fri for porer, føles behagelig mot . Fordyb deg inn i vårt store utvalg av porselen, badekar og baderomsmøblr. Den valgfrie LED-belysningen under kanten gir en svært behagelig atmosfære.


Omfatter også transportable og sammenleggbare badekar. Det integrerte setet gir brukeren en behagelig og ergonomisk riktig sittestilling. Frittstående badekar i støpemarmor.


Den behagelige puten Oval er inkludert.

Kombinert med varmen i vannet blir totalopplevelsen en behagelig avslappning. Jetmunn-stykkene kan stilles inn sånn at de masserer eksakt der du ønsker. Den litt høyere kortsiden gir en behagelig støtte for ryggen. Tub frittstående badekar kombinerer rette, stramme linjer med myke buer.


Dette er et særdeles romslig og behagelig badekar med ekstra stor dybde. Hafa har badekar både i klassisk stil samt i mer moderne design, alt for å passe dine ønsker. Et badekar i stilren design og med en behagelig helning. Et frittstående badekar med utsikt er midtpunktet i dette baderommet med.


En rik Brauseba behagelig parfymert med essenser av myrra og røkelse, som også fungerer etter badet i lang tid på huden og gir den en behagelig lukt og det. Hektor badestol gir sikker og behagelig forflytning i badesituasjoner. Ypperlig i bruk sammen med våre badekar.


Sikkert og behagelig for bruker og pleier. Funksjoner og alternativer. Sorrento badekarsete – god støtte i badekaret. Vi har badekar og boblebad fra de kjente produsentene.


Nyt en behagelig dusj: Oras Optima – Smart Inkludert. Den brede krantuten sparer plass og gir et perfekt vinklet vannfall til badekaret. Sommer, høst vinter eller vår – et behagelig bad kan være det perfekte tilskuddet til en lang dag uavhengig årstid.

Som gjest på First Hotel Grims Grenka har . Bimini er et unikt og behagelig sittebadekar. TR9er et elektrisk hev- og senkbart badekar som gir personalet riktig arbeidshøyde. Den mykeste, sikreste og enkleste måten å gi din nyfødte et behagelig bad. I motsetning til tradisjonelle badekar i plast har Moby en myk bomullsfrotté som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg