fredag 26. april 2019

Bølger i håret med rettetang

Slik har du neppe brukt rettetangen. Rettetang -trikset som gir naturlige bølger i håret. Video originally published on dagbladet. STJERNESTIL: De bohemske bølgene er.


STILIG SNURR: Stilskolen viser deg hvordan. Du vet de gangene man vil ha fine bølger og bevegelse i håret , ikke store glamorøse krøller.

En rettetang er ikke lenger kun et redskap for å lage slett, rett eller utglattet. Ionisk - som hjelper mot elektrisk hår. Veldig mange jenter synes det av og til er gøy å gjøre noe annet enn å bare sette håret i en hestehale. Og når man først har bestemt seg for å . Dersom du ønsker myke bølger i håret , får du best resultat hvis du bruker en rettetang , heller enn en krølltang. Alt du trenger er rettetang , . Du kan lage både krøller og bølger med den også.


Noen ganger er det gøy å gjøre litt ekstra med håret - både til hverdag og fest. Jeg tenker at det er bedre å vise dette i en video, så i går filmet jeg hvordan jeg krøller håret med rettetang , og hvor fort håret bølges med .

Denne frisyren passer til både fest og hverdags. Vi fikk frisør Therese Haugsnes til å vise oss teknikken som. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently. Denne uken tar ELLEs skjønnhetsblogger, tar Helene for seg scandi waves.


Se videoen og lær deg hvordan du enkelt får det til selv! Du kan også lage krøller ved bruk av en rettetang. Krøllen blir litt mer som en bølge og håret får er litt mer uperfekt resultat.


I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage bølger med rettetang. Publiseringsdato : Trinn 1: Klapp nedover håret mens du bøyer håret. Hyppig bruk av rettetang eller krølltang, kan gi slitasje på håret. Du er ihverfall på bildene med bølger i håret :) Var den like god? I dag kan du både glatte, krølle og bølge håret med tangen!


De avrundede kantene hjelper også til med å skape perfekte krøller og bølger i håret. Gaveesken inneholder: Limited Edition GHD Platinum Styler rettetang med. Da er how to-videoen om hvordan jeg krøller håret mitt endelig klar Det. Del inn håret og fest med frisørklypene ghd Saharan Crocodile Clips.


Nå han du ta frem den allerede varme rettetangen.

Slik lager du Hollywood- bølger som holder kvelden gjenno1. Føn håret helt tørt og bruk deretter en god rettetang. Tradisjonelt sett er en rettetang laget for å få bukt med krusninger og lette bølger i håret , som du ønsker skal være helt glatt og blankt. Med en god rettetang kan du både rette og krølle håret.


Om du velger å gre håret , får bølgene et mer naturlig utseende, men da må du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg