fredag 25. oktober 2019

Hus i drivhus

Rett nord for Vänersborg, inntil en hvit sandstran ligger det lille lokalsamfunnet Sikhall. Et hus skiller seg ut fra den mer tradisjonelle og . Huset og glashuset har kostet millioner at bygge, men så har Morten van Hauen også bygget det meste af det inderste hus selv. Naturhuset til familien kommer til å bestå av en glasskuppel som vil fungere som et drivhus for huset og hagen innenfor. Helt fra hun var liten og fulgte med sin far på besøk i bygdens planteskole hadde Bodil Antonsson drømt om å få sitt eget drivhus.


Warne kalte det naturhus, og far ble fascinert.

Det yderste af huset fungerer som et almindeligt produktionsdrivhus, men det er blevet forstærket,. LÆS OGSÅ: x drivhus i samme have . Vi hadde fått låne plass i et drivhus , og mens mamma plantet blomster. Om noen år vil domen utenfra se ut som Edens hage – et sted for . Ingrid Marie og Benjamin som har bygget huset.


Hadde det vært bedre vær da svenske Anders Solvarm skulle snekre familiens nye hus så hadde han kanskje aldri fått ideen til det spesielle . I drivhuset står også et nesten ferdig hus som de har drømt om i årevis. Med havutsikt, strand og skog rundt.

Det er perfekt, sier Benjamin. Kretsløpssystemet gjør at alt avløpsvann i huset blir brukt som vann til å dyrke frem vekstene i drivhuset. Avløpsvannet blir kun brukt til frukt som . Julia og familien hennes tar klimaendringene på alvor. Derfor har de bygget et drivhus rundt huset de bor i. På den måten kan de dyrke . Familien Solvarm i svenske Sikhall satte et ni meter høyt drivhus utenpå huset sitt , og fikk et klima som om de bodde i Toscana. Da Marie Granmar og Charles Sacilotto begyndte at fryse i deres hus , fik de en vild idé.


De ville bygge et drivhus rundt om deres hus. Romantisk drivhus Geoffreys drivhus er inspirert av de såkalte Victorian. Planteskoleejerne Lene Christensen og Morten van Hauen bor i middelhavsklima - deres hus ligger inde i et kæmpe væksthus på 600 . Inne i domen som fungerer som et drivhus høster familien sin egen mat.


Da familien skulle bygge seg hus i den mørke dalen ønsket de bedre lysforhold i boligen sin. Resultatet ble to drivhus på taket. Drivhus finnes i ulike størrelser og utforminger.


Det vanligste er saltakhus, men hus med halvtak som kan stå inntil en husvegg, og runde hus. For fire år siden byggede Bjarne Vestergaard fra Tanderupkær et halmhus. Det var en miljøvenlig løsning, som skulle spare .

Huset i seg selv bygget av naturlig materiale som er en blanding av san. I hagen i Jongsåsveien i Sandvika har ekteparet Eva-Lise Frondell Løchen og Svein Erik Løchen laget sin egen grønne oase. Oppegård: Praktisk og velholdt hus med vakker hage.


Frukttrær, drivhus og dukkestue. Syd- og vestvendte terrasser. For å garantere holdbarhet og lang varighet er det benyttet 6mm polykarbonatkanaler for å beskytte drivhuset HUS.


Felleskjøpet nettbutikk - Drivhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg