tirsdag 13. mars 2018

Monteringsanvisning fibo trespo

Fibo forberedelse for montering. Dette er hva du trenger å vite før du installerer våre vanntette veggsystemer. Les mer på vår hjemmeside. Vår smarte løsning for renovering av.


Montering med standard og to-delt innvendig hjørneprofil.

Panelene monteres på eksisterende vegg eller på avrettet bindingsverk med senteravstand 6mm . Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning , og følg den om den avviker fra beskrivelsen. Glem membran og flise lim. Det er meget viktig at hele mon- teringsanvisningen blir lest FØR monter-. Vi vurderer fibo trespo plater på nytt bad oppe, men er de 1 tette?


Följ monteringsanvisningen (se sid - 45) och du är garanterad ett . Låt torka innan montering.

Benkeplaten skal kontrolleres for eventuelle synlige feil før montering. Ikke tetti men fibo trespo eller lignende med flis utseende. Ved montering er det viktig å kontrollere at alle låsepunkter låser korrekt for å sikre tettheten. Dersom montering skal skje på murvegg, må det . Hvis arbeidet er utført etter monteringsanvisningen som ligger i hver pakke så har han. Vi har laget en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg.


Användning av handskar rekommenderas under montering då det kan förekomma skarpa kanter på skivorna. AQUA LOCK SLAGFAST Fibo . Det er likevel viktig å være oppmerksom på at Hydroloc trenger en litt større porsjon nøyaktighet og faglig grunnkunnskap enn ved montering. De fleste anbefalinger og monteringsanvisninger fra produsenter av våtromsmembraner m. I monteringsanvisningen gör man skillnad på våtzon och mindre våt zon, . Følg den enkle monteringsanvisningen , og du er sikret et lekkert resultat du . Med vår enkle montering kan du skaffe deg nye.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Unngår du slike ting under arbeidet garanterer en av leverandørene, Litex , at platene holder tett i år. Vi forutsetter at membran under . För att justera tag en rak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg