mandag 26. mars 2018

Ahlsell pvc rør

I Teknisk katalog finner du alt ifra rørsystemer til isolasjon. Vår nettside bruker cookies slik at du kan bestille varer og for at vi kan yte bedre service. Les mer om cookies på ahlsell.


Rette, stive plastrør laget av PVC (Polyvinylklorid). De er korrusjonsbestandige . Trykkrør i standardlengde på meter. Vi tilbyr sortiment for avløp i glatt og dobbelvegget utførelse.


Sortimentet består av rør og rørdeler i PVC og PP, som til sammen bygges til komplette systemer i . Som en fleksibel og tett gjennomføring mellom kum og rør. Dette for å oppnå et fleksibelt og tett ledningsnett. Pakningen monteres i et kjerneboret hull og . Innen segment trykkrør , tilbys du produkter av PE, PEH, PVC og støpejern.


Komplette system med rør , rørdeler og tilbehør for systemer innen f. Avløpsrør PVC SN rødbrun Wavin. K- rør er godkjent for bruk alene eller sammen med glatte plastrør. PVC trykkrør bærer det nordiske kvalitetsmerket Nordic Poly Mark.


Det innebærer at produksjon, løpende kontroll og tredjepartskontroll skjer etter strenge regler . I tillegg til å kutte trevirke og PVC – kutter du også ned på . PVC -U er specielt velegnet til transport af . Ahlsell Norge Rustfrie rør sveiste 12. Gelia rør -i- varerør mtr rød meter. Her er eksperttipsene til rene rør. Rask kapping av trevirke eller PVC - rør ? Hvert rør individuelt tetthetsprøvd i produksjonen. Glatt blad egnet for å skjære cellegummi og PVC folie med.


Kl 12: Innløp 1PVC rør 8mm Kl 06:Kabelgjenomføring øgummipakning . Kjøp rør 32mm rør ahlsell billig i nettbutikkene. Rød PVC kloakovergang til betonspids. Gelia har el- og vvs produkter for både profesjonelle og GDS-markedet.


Sjekk ut Gelias nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg