tirsdag 27. mars 2018

Hvordan fungerer biodo

Smarte tips til bruk av biodoen. Gjør du dette vil en biodo fungere optimalt. RIKTIG UTSTYRT: Bruk av strø, som bark, er viktig for . Det fins et utall hyttetoaletter på markedet, og det er ikke godt å vite hva som fungerer bra og hva som ikke gjør det. Biodo med porselenstol og stort kompostmottak.


Stor kapasitet, kompakt løsning.

Vera komfort biologisk toalett . Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre lesere og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Vi anvender denne informasjonen for å . Hører enkelte har problemer med lukt fra biodo , men det tror jeg kun. Ellers fungerer toalett løsningen upåklagelig.


Fjellhytte og snurredass innlegg 6. Ventilasjon på bad med Snurredass innlegg 7. Valgets kvaler - har nå bestemt oss for snurredass!

Oppfinnsomheten på dette området er stor, og det finnes et utall løsninger på hvordan vi skal bli kvitt våre fornødenheter på hytter uten vann og . Hyttedo med hjemmekomfort - Tu. Vanskelig valg Et annet viktig spørsmål er hvordan du sikrer god ventilasjon og. Det finnes finurlige løsninger som fungerer utmerket i laboratoriet, og kanskje.


Ny biodo Selv installerer Tellefsen nå en ny biodo på hytta. Vi må sjekke ut dette rundt å få et toalett som fungerer på hytta,. Er kjedelig å måtte forklare gjestene hvordan de skal gjøre når de er på do.


Riktig ventilasjon er viktig for at biologiske klosetter fungerer som de skal. Vakuumtoalettene er fleksible i forhold til hvordan de små rørene plasseres. En kort informasjonsrik video om hvordan et av dagens mest brukte objekter fungerer. Her kan du se hvordan det byttes.


Hvordan er det med lukt da på cinderella? Har og hørt at de må til regelmessig service? Må man under hyta og dreie på noe,. Den har bare sluttet å fungere. Vi har biodo av den typen med to kammer over gulv.


Vår snurredass fungerer utmerket uten vifte, det har den aldri hatt. Miljøvennlig: Ja og nei, avhengig av hvor og hvordan du tømmer.

Fordeler: Du får en løsning som fungerer omtrent som det du har hjemme. Vårt toalettsystem er vi godt fornøyd med. Enkel teknologi som fungerer godt.


Nå har også en kompostbinge for fast avføring kommet på plass. Vindviften trenger kun litt vind for å fungere og egner seg godt for biotoaletter og lignende løsninger, der den suger luften ut fra beholderen i doen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg