fredag 23. mars 2018

Stokke badebalje

Plassbesparende design for bruk hjemme eller på reise. Flexi Bath kan du enkelt brette . Sammenleggbart babybadekar, 0–år. Praktisk å bruke både når dere er hjemme, og når dere er ute og reiser.


FLEXIBATH har større mål, og ingen . Rosa, sammenleggbart badekar.

Vi har også super praktiske. Pent brukt til et barn i ca. Selges grunnet flytting til bolig med badekar. Har også nyfødt-skje (støttestol) . For dager siden - Lite brukt badebalje selges.


Stokke badebalje med nyfødtinnlegg. Svarer vanligvis innen en dag. Syns det virker så praktisk.

Derfor er vi avhengig av å ha en badebalje av noe slag. Badebalje som praktisk kan slås sammen. Transparent, Hvit, Blå, Rosa. Fri frakt på alle kjøp over 9kr. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


The product is already in the wishlist! Kan brukes både innedørs og utendørs. Her er det egentlig bare å velge og vrake, folkens, vi har det barnet eller babyen trenger inne på badet!


I sortimentet vil du finne fine og praktiske badebaljer , . Den overlegne styringen gjør vognen . Kan legges sammen, og tar da liten plass. Kommer i fargen hvit, standard mål. Justerbar høyde fra - 1cm.


Passer alle vanlige badebaljer. Rotho Babydesign Badekar Top er en fin badekar med sklisikring og plugg i bunn. Det sammenleggbare designet er utviklet . Heerlijk om uw pasgeboren baby in bad te doen.


Zeer praktisch doordat het flexibath heel makkelijk op.

Men til prisen havde vi forventet bare lidt luksus. Europlay foldbart badekar . Genial badebalje for små bad og små babyer. Stor og brukervennlig balje.


Får plass i dusjkabinettet, slik at barn kan bade der. Meget praktisk med propp, enkelt å få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg