tirsdag 27. mars 2018

Poleringsmiddel til rustfritt stål

Rustfritt stål skal være blankt for å holde seg. Sveiset eller filt stål samt baksiden av stålbeslag kan ruste litt, men dette kan fjernes. Polering av rustfritt innlegg 6. Sliping og polering av rustfritt. Flere resultater fra baatplassen.


Forum › Bilpleie › Eksteriør › Maskinpolering Bufret Lignende 25.

Jeg har en veteranbil som har støtfangere i rustfritt stål. I løpet av årene har disse fått en del riper. Karosseriet er restaurert og lakkert for en tid . Bufret For polering av metall i to trinn, for- og glanspolering. Ikke for overflatebehandlet. Hvit – forpolering av stål og rustfritt stål.


Oversikt over bruksområder. Fra grovsliping til speilblank polering –. FEIN slipe- og polersett for rustfritt stål.

Til dette vil jeg si: Vær forsiktig! Du kan lett gjøre vondt verre! Autoglym Metal Polish er perfekt for rengjøring, polering og forbedret lys på . Landmann velger å kalle det rustfrie stålet som brukes for. Ideell for polering av metall og plast.


Sluttbearbeiding av rustfritt stål og metaller. Filtskive er for polering av rette flater, eks. Oljebasert polerpasta har en . Til ekstra hardnakkede flekker – som for eksempel fra vannsøl – kan du prøve et spesialmiddel for polering av rustfritt stål. Jeg har så å si hele inventaret på kjøkken i rustfritt stål , og angrer investeringen da det er daglig polering av fingermerker, søl, fett og annet. Lei fingermerker, matrester og fartsstriper på hvitevarer og vask i rustfritt stål ? Vi har testet tre ulike produkter som skal gjøre dem rene og . Jotun poleringsmiddel Chrome Polish liter.


Et poleringsmiddel som er velegnet til polering av detaljer i krom og rustfritt stål. De kan fjernes med spesielle poleringsmidler for rustfritt stål. Vi anbefaler bruk av Intra Shining-Kit.


Matte partier kan også få tilbake sin glans gjennom polering. Spesialmiddel for rengjøring av rustfri stål , messing og andre harde flater. Fjerner flekker og fingermerker og etterlater en ren og blank overflate.

Norton lancerer en ny overfladebehandlingsrondel, Vortex Rapid Finish, som giver en effektiv flot finish. Slik blir rustfritt stål skinnende rent igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg