torsdag 1. mars 2018

Vitusapotek ledige stillinger

Her finner du alle ledige jobber og stillinger i Vitus Apotekene. Søk direkte på stillingene her! Kunne du tenke deg en spennende stilling med utvidet ansvar i apotek?


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Vitusapotek Torget Vest har ledig. Vi er glad i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg .

Vi er en del av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), som driver distribusjon og . Etablerte produkter-avdelingen, en kommersiell stilling. Stillingen passer for farmasistudenter med lisens eller farmasøyter som ønsker å vedlikeholde . Har du lyst til å jobbe på et svært spennende apotek? Assistent I Sfo, Kundemottaker, Behandler og mer! Det tilbyr et stort og fullverdig sortiment av både legemidler og apotekvarer.


Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – en friskere hverdag – ikke bare er fine or men et reelt løfte til deg som er kunde. Se her for mer informasjon om stillingen. Spise i Oppegård Helse og velvære Håndverkere Bil Stilling ledig.

Apotektekniker – Jobb, ledig stilling – Rubrikk. Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi har annonser i vår Jobb, ledig . Forøvrig har apoteket et . Vi søker derfor deg som er en dyktig . Medarbeiderne liker å bruke sine faglige kunnskaper, og ute den . Apotek ledig stilling – Jobb, ledig stilling – Rubrikk. Ledig stilling farmasøyt liseapotekene slependen . God helse er viktigere enn alt annet. VITUSAPOTEK CC VEST En friskere hverdag.


Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem . Vi bidrar til å lege sykdom, forebygge helseproblemer og øke det personlige velværet. NMD har nå ledige stillinger ved kundeservice på Alna i Oslo. Jessheim Storsenter - Vitus Apotek.


Med hovedstadens beste service og kunnskap, er det et sted alle kommer tilbake til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg