tirsdag 6. mars 2018

Høyde blandebatteri utslagsvask

Finnes det standard for dette? Vi skal ha et veggmontert Vola-batteri, og er usikre på hvor høyt det bør sitte for at det skal være lett å betjene. VVS-fikstur til utslagsvasker er laget av formet stål med hullprofil, og leveres med. Anbefalt høyde i mm - 900.


Ventil og støttebrakett monteres til vaskekaret. Veggbrakettenes underdel festes i veggen ihht 1:borrmal, før vaskekaret plasseres i .

Hva er standard høyde over gulv for vaskekar? Mangler: blandebatteri Intra - Utslagsvask GUB - Bad. Servant › Utslagsvask › Utslagsvask GUB Bufret Intra GUB er en utslagsvask i rustfritt stål, for veggmontering.


Høyde på bakplaten er 1mm. Vannlås medfølger ikke og . Gi blandebatteriet din oppmerksomhet. Det er ikke en metallklump, men en funksjonell skulptur som hever badet ditt.


Som behager deg – morgen og kveld. En vanlig vask er det mest benyttetde sanitærutsyret i en bolig.

Få dokumentasjon på blandebatteriet. En god regel for valg av blandebatteri er å ta hensyn til hvem som skal bruke det. Hvis du skal velge blandebatteri til badet, er det flottest hvis man velger seg en serie som står i stil med de øvrige valgene på badet.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Blandebatterier og oppvaskkummer som matcher din stil. FM Mattssons praktiske veggbatteri for utslagsvask. Alle våre blandebatterier er testet og godkjent av SINTEF for å kunne leve opp til alle markedskrav.


Oppvaskbenk i antik håndmalt utførelse. Inkluderer to-greps blandebatteri og oppvaskkum som avbildet. Benke-plate i kontrastfarge antik furu. Den tradisjonelle oppvaskbenken med vask og oppvaskkum har blitt erstattet av en. I sortimentet til Epoq finner du en rekke kjøkkenvasker og blandebatteri.


Standard vask med armaturhull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg