fredag 30. mars 2018

Bærbar høyttaler test 2017

Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå. WiFi, Multiroomstøtte, Aktiv (med forsterker), 1. Sonos gjør en allerede god høyttaler bedre, men den passer ikke for alle. Marshall Stockwell en mer bærbar modell på bare 1 . På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett.

Utrolig mye lyd i en liten forpakning Fra tek. Derimot er den ikke blant testens mest bærbare , med en femmer. Bluetooth høyttaler: Test av modeller. Vår favoritthøyttaler for stranden har blitt enda mer robust og mer praktisk å bruke. Tivolis første bærbare høyttaler mangler litt på å bli så festlig som forventet.


En liten og portabel høyttaler trenger ikke innebære store kompromisser. Store Onyx var en av våre favoritter, så vi så frem mot å teste dens bærbare lillebror.

Alle høyttalerne i testen viser seg å tåle vann. De kan til og med ta seg en dukkert ned til meter. Ingen av produktene kommer veldig dårlig ut, . Høyttalere er igjen den største produktkategorien i kavalkaden – og den som utløser flest priser. Bærbare høyttalere fosser ut på markedet i en tilsynelatende endeløs strøm, som ikke ser ut.


De spiller forbløffende stort og tøft, og leverer et varmt, fyldig lydbilde med mer dypbass enn de fleste er vant til fra små høyttalere. Den komplekse perkusjonen. Små bærbare høyttalere har vært på markedet lenge, men de har uten tvil forandret seg mye de siste årene. I denne testen ser vi nærmere på skikkelige trådløse høyttalere som. Fyldig lyd og dyp bass krever høyttalere av en viss størrelse.


DENON: Den første løsningen er lettvinn og bærbar med innebygget batteri. Uansett om man er på tur til parken eller stranden, er en batteridrevet og robust høyttaler perfekt. Alt i alt er GGMM Een meget god bærbar høyttaler.


Dali lanserer de aktive hifi-høyttalerne Callisto. Vi tester høyttalerne som passer til strandturen og lange sommerkvelder i.

Trådløse og bærbar høyttalere. Noen kan også kobles trådløst sammen med andre høyttalere , slik at man kan. Kun bærbar med separat batteripakke, som er ekstrautstyr. En god og bærbar høyttaler med lang batteritid. I testen har vi lagt størst vekt på brukervennlighet og lydkvalitet.


Strøm fyldig lyd i alle rom med Bose SoundTouch speaker og SoundTouch- mobilappen. Dette er den beste trådløse bluetooth- høyttaleren i én del fra Bose. Best i denne testen med terningkast ble Geneva Touring L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg