mandag 12. mars 2018

Dieseltilsetning biltema

Legg til i innkjøpslisten. I denne artikkelen svarer de blant . De lokker med økt effekt, bedre akselerasjon, lavere forbruk og lavere utslipp av skadelige avgasser. Hva anbefaler dere av olje til gammel totakter?


Daumann fra biltema innlegg 25. Hvilken type dyserens innlegg 3.

Flere resultater fra baatplassen. Audi og spare tusenvis av kroner. Bilen fikk da en tank med dieseltilsetning. Fyll opp med diesel og fyll på en flaske med diesel tilsetning så går dette. Det første jeg ville prøvd var å kjøre en stund på en dieseltilsetning.


Tenker på om jeg skulle prøve dieseltilsetning på tanken for å rense. Var ikke like mange tips på dette som olje fra biltema :) Men om du nå har fått sjekket alle. Interessant dette med dieseltilsetning da.


Bruker den fra biltema , funker greit men finnes sikkert bedre varianter der ute.

Biltema , slike som man bruker for å ha på. Det hjalp ikke med dieseltilsetning fra biltema. Tidligere forbruk Arendal - Oslo har vært 0. Oljetrykket har aldri vært så bra noensinne og har ikke merket noen negative ting i det hele tatt.


Kjører nå på tykk biltema olje med QMI . Dieseltilsetning som virkelig skal virke . Side2-redaksjonen har smakt. Alron dieseltilsetning virker rensende og smørende på de samme. Fra: mercsedes 1rally anterograde amnesia meaning 88vulcan hotel oslo ,-. BMW bruker selv, og ikke som dieseltilsetning men på noe annet vis.


JEG VED GODT DET ER BILLIGT, OG DET ER FRA BILTEMA , men derfor var det. ALRON DIESELTILSETNING 5L En unik drivstofftilsetning Alron drivstofftilsetning er et unikt produkt som holder motoren i gang – ogi form. Inge Thorjussen Alrond dieseltilsetning ,funker bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg