onsdag 14. mars 2018

Høgfjell vikerfjell

Dagen etter gikk ferden over Høgfjell og ned via Tosseviksetra før vi returnerte til bilen ved Vikerkoia. Man følger skiløypa som går fra Lykkerosmyra mot Høgfjell , og så en avstikker opp til toppen av Kjølfjell. Navnet brukes nå av mange i en større sammenheng, inkludert Høgfjell , men dette er ikke i . I vest grenser Høgfjell inn mot Strømsoddbygda i . Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene.


Besøksadresse Osloveien 10.

Vikerfjell er et fjellmassiv i Ringerike kommune i Buskerud. Urdevassfjell og Høgfjell i sør og toppene Treknatten og Gyranfisen i nord. UTSIKT: Fin utsikt mot Sperillen fra blåløypa opp til Høgfjell.


Flott soloppgang fra Høgfjell på tirsdagsmorgen! Gjelder bare å stå opp om morgenen! Tomtene ligger på fra 6til 7m. Fra Høgfjell mot Gaustatoppen.


Det et spill, Lego, akebrett m. Værvarsel for Høgfjellet , Ringerike (Buskerud).

Denne siden tjener som en paraply for alle tomteområdene rundt . Sted: Blankvatnet, Buskerud. Utrolig flott tur til Høgfjell i dag! Lenge siden jeg her vært på vikerfjell nå men fyyyyttirakkern jeg tror jeg må kalle det et av mine yndlingsfjell!


Særlig på turens siste etappe over. Den gamle Flaskerudsetra ligger på ca 6moh ved sørenden av Høgfjell i Vestre Ådal i. Noen hadde nemlig nevnt at det skulle være fint der og litt sjekking av . Høgfjell er et mindre fjellmassiv i Ringerike kommune i Buskerud. Solnedgang ved Buvasskoia i . Fra Ringerudsetra er det staket løype til toppen av Høgfjell. Du finner ikke høyfjell nærmere Oslo. Under mil fra hovedstaden kan du svinge ut . I Blankvann er det også fiskemuligheter.


I sør ser du Høgfjell og i vest ser du dagens flotte utsiktspunkt – Gyranfisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg