tirsdag 20. mars 2018

Årets farge 2015

Farge Tekst: Fargerike 04. I en kort periode med blågrønne nøytrale toner, tør vi mer og mer. Vi er opptatt av å finne vår egen.


Sammen skaper vi mer kreative, farge sterke og inspirerende interiører under . Den gylne, sprakende, livlige og sofistikerte fargen oransje har blitt kåret som dette årets farge.

Copper Orange, en farge som kombinerer roen i rosa med varmen i rødt og oransje. Vi har tatt en titt på hva de ulike aktørene har satt som årets farge i år. Det finnes flere varianter, men de holder seg alle innenfor samme sjanger . I år har fargen en varm og herlig oransje kobbertone – Copper . Hos oss kan du bestille orange tapeter, gardin og møbelstoffer.


I årevis har nemlig Ola Nordmann valgt trygt når det kom til farger på . Videoen er fra arrangementet vi hadde 18. Me har fargekart med mange fine nyansar!

Orange is the happiest color, sa Frank Sinatra på . Hvert år velger Pantone årets farge. Katalog over komponenter laster du ned her. Her passer det også perfekt med store mønstre. Mange har for eksempel en mørk, blå farge på en enkelt vegg i et rom.


En sprek, men kald kombinasjon av nettopp blå og grønn. Noen vil kalle den mørk turkis. Dette er et nostalgisk tilbakeblikk med en hyllest til Holger Nielsen i forbindelse med at han i år ville blitt 1år. Vi ser at oransje tar stadig større plass i det norske trendbildet.


Bruk kun løfteredskap som er sertifisert og kontrollert. Anniversary White er årets farge fra Vipp, og jubileumsutgaven har både samme farge. Marsala, en absolutt fantastisk vinrød. Maset om mer farger er nådd vanlige hjem.


Nå er fargen neste års store fargetrend. En dyp, rødlig farge som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg