fredag 23. mars 2018

Buet tv test

Det er et produkt som er kommer for å bli, uttalte TV -salgssjefen for Samsung . Vi ble aldri helt overbevist om at buede TV -er var fremtiden, selv om TV -bransjen hevdet så for noen år siden. Og slik gikk det jo heller ikke. Nå fjerner selskapet sine buede produkter fra sortimentet i Norden, opplyser Henrik Kyhl, nordisk direktør i TP Vision. En kvinne tester en kurvet .

Tv -apparater: Har det noe for seg å ha en Curved tv ? Var en fin test å vise kona at det er ikke bare et bra argument på papiret. Ikke alle TV -er blir testet , men magasiner og nettsteder som Lyd og Bilde, Watt, Dinside. Test : Samsung C27F591FD - tommer buet monitor. Samsungs satsing på buede skjermer i fjor, medførte et lite skuldertrekk fra vår side. På tide med ny TV før det braker løs i Frankrike?


Buede tv -er er fremdeles . Siden dette er en sports- orientert test har vi lagt ekstra vekt på god fargegjengivelse,.

Samsungs buede toppmodell kombinerer lekker design, glimrende brukervennlighet . Audun Hage, journalist og TV - tester i Lyd og Bilde, kaller det hele en show-off. Mange mener en buet TV er penere og ser mer moderne ut. Men utgjør den buede skjermen virkelig en forskjell for TV -seeren?


DisplayMate tester og kalibrerer skjermer for både produsenter og . Med suveren bildekontrast, rå skarphet takket være . Samsung har lenge vært ledestjernen innen TV -design, og årets designtrend er bueformen. De buede TV -ene henter inspirasjon fra bl. Buet UHD: Kombinasjonen av UHD- TV med buet skjerm i 65. TEST : LG 55AE980W OLED- TV : Et bilde helt overlegent alt vi har sett tidligere.


Skal du kjøpe ny TV , finnes det nå mange nye og spennende modeller på markedet,. Designet med skjermen som er buet får skryt, men noen . Den buede skjermen gir en dypere bildeopplevelse som suger deg inn i sentrum av . Dette er en pc-skjerm, og ikke en tv. Skjermen er nemlig buet , og i dette tilfellet er det mer enn et. Asus ROG Strix XG35VQ - Testzonen.


Hvis du har et 55” eller 65” stort buet tv fra Samsung, vil denne lydbar passe perfekt, og de to produkter vil se bragende godt ud sammen.

Med lås som holder TV -en på plass. Dekorative endekåper medfølger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg