fredag 16. mars 2018

Lufttrykkstabell traktor

Hvis du har en større syl traktor så har du jo enten 4eller 4foran og. Ja: hvorfor er det uaktuelt å ta av lasteren og forandre lufttrykk ? Lufttrykk xeobib innlegg 25. Flere resultater fra gardsdrift.


Jorda er imidlertid både vokseplass for plantene og veibane for traktoren.

I frilandsgrønnsaker løser dyrkerne dette dilemmaet på denne måten: . Når du skal finne hvilket lufttrykk du kan bruke, må du vite hvor stor vekt det hviler på hjulene. Har du en snau traktor , kan du kanskje finne ut hvor store vekt det . Lavt lufttrykk , under bar på jordet. Det er fuktigheten i jorda som har størst betydning for jordstrukturen, deretter kommer antall kjøringer, vekt, og lufttrykk. I ei tid der det er befolkningsvekst og auka matbehov, blir maskinene større og presset på.


Denne oppgåva tar for seg lufttrykksregulering i dekk.

Enkle justeringer som gir optimal bruk av traktoren og rett valg av. Ved bar lufttrykk har traktoren prosent større trekkraft enn ved 5 . En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket. Det å velge et høyere lufttrykk for å . Spar diesel og reduser jordpakkinga med lavere lufttrykk. Dekkprodusenten Michelin har i samarbeid med det svenske Institutet för jorbruks- og . Jeg kjører Michelin Xeobib på traktoren min. Det skal være et dekk som tåler lavt lufttrykk , i de fleste tilfeller under 1bar.


Med Michelin AxioBib kan markedets sterkeste traktor arbeide med ett lavere lufttrykk. Din jord kommer til å merke forskjell! Vi har et bredt utvalg av både drivdekk diagonal, radial, traktor 3-rib, tvillinghjul,. Med normalt lufttrykk er 70-profil dekket en meget god all-round løsning, som gir. Er traktoren opprinnelig utrustet med standard dekk, vil 70-profildekk kunne . Tilpasset traktorstørrelse og korrekt lufttrykk i dekkene kan redusere dieselforbruket i landbruket betydelig.


Dette er både bra for miljøet og for . Fordi dekkene kan kjøres med lavt lufttrykk og likevel bære tyngre last i høyere fart,.

For traktorer : MICHELIN XeoBib, AxioBib og YieldBib . Normalt kan lufttrykk (anbefalt maks og min) leses av direkte på selve dekket! Nedenfor følger en tabell for ulikr størrelser som er ganske vanlige i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg