torsdag 22. mars 2018

Ionedetektor

Ionisk røykvarsler, ionedetektoren bygger sitt funksjonsprinsipp på at ionisert luft er elektrisk ledende, og at ledeevnen lar seg påvirke av f. Les om hva du bør tenke på når du velger røykvarsler, inkludert fordeler og ulemper med ionisk vs optisk detektor. Røykvarsler er en betegnelse for en detektor som monteres i innvendig tak, og som gir varselsignal ved brann eller røykutvikling. Det finnes tre hovedtyper . Når differansen mellom de to overskrider en fast innstilt verdi, går alarmen.

Ionedetektoren er egnet til å reagere på små røykpartikler, slik som . De testene som det vises til er konstruert nettopp . Discovery Ione detektor Detektoren har integrert logikk og programmerbar følsomhet på nivåer for en god miljø tilpassining. Normal nivået er nivå og ved . Når du skal kjøpe røykvarslere, får et valg mellom optisk og ionisk, enkeltstående og seriekoblede. En, ionedetektor , Røykdetektor som påvirkes av forbrenningsgassers innvirkning på ionetilstand i røykdetektoren.


Kilde: Regler for automatiske . Målekammer med fri åpning mot luft.

Eksempel på hvordan en ionedetektor er bygd opp . Prinsippet for ionedetektoren. De små partiklene i røyken. Detektortyper: Man kan velge i mellom ionedetektor , optisk detektor,. Kan enkelt tilkobles en sentral.


Ikke koble denne i serie med ionedetektor. Kasserte elektriske og elektroniske produkter. Promosi Ione Detektor , Temukan Berbagai Ione Detektor Produk Promosi Bermutu Tinggi di Ione Detektor Promosi dari Database Besar Ione Detektor Pabrikan . Temperaturdetektor (føler temperatur- stigning). Klar til bruk Bestill et KIT med hhv. Så er det selvfølgelig slik at hver og en kan og bør vurdere om de skal gå får en optisk brannvarsler eller en såkalt ionedetektor.


Uansett vil de kunne varsle . Plassering av røykdetektorer 142. Vannbaserte slokkere skal være merket med apparatets aktuelle funksj. Brannalarm pakker 24VFabr Brannalarm pakker 24VFabrikat: Noby. Optisk detektor eller ionedetektor ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg