fredag 9. mars 2018

Skjøte vindskier

Er bordet – som her – ikke langt nok, er det naturligvis bare å skjøte det over en . Vindskiene avslutter, omrammer og dekker inn taket sideveis. Dessuten tjener vindskiene som underlag og spikerslag for dekkbordene, som skjuler tekkingens. Verken disse eller vindskiene bør være mindre enn mm tykke, fordi tynnere bord både vrir seg og sprekker lettere enn tykke.


Ellerså er det såklart helt normalt og skjøte om det ikke er langt nok!

Vindskibeslaget skrus fast ovenifra med farmerskruer på husets eksisterende vindskier , og er ment å dekke skjøter mellom tak og vindski. Takrennebeslag og fuglelister. Ved åpne skjøter vil man kunne få inntregning av for eksempel. Konstruksjonsbredde = Avstand mellom øvre vindskier.


Har takrenner av tre på hytte som etter år har strore sprekker i skjøter og glipper på vindskier slik at vannet stort sett renner der det ikke . Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Unngå skjøter over dører eller foran vinduer da lekasjer kan forekomme.

Spesielt royalimpregnerte vindskier vil ha. Dette blir spesielt synlig ved vindskier og ved forkanten av. Disse skal monteres vendt utover så de er lett synlige og lette å kontrollere.


Og hva med vindskier og undersiden av takutspringet? Spik sammen sviller i hjørner og skjøter. Monter lekter rundt vinduer slik at Tyvek får klemte skjøter.


Det vil også være mye arbeid å få til klemte skjøter på dampsperren der åsene. Mot torvstokk og vindskier benyttes en noe mindre tykkelse slik at taket blir litt . Nye vindskier ble satt på og reima i vestveggen ble skiftet. Bordkledning fra notnaustet i. Skjøte på Veøy gård ble tinglyst som del av legatet. Gavlløsningen utføres enten med vindskier og. Vindskier og dekkbord er spesielt utsatt for vær og vind og blir fortere . Kontroller at full klebing er oppnådd.


Hvis ikke må skjøtene varmes forsiktig opp med en varmluftpistol og presses sammen.

Skjøter og endestykker er et svakt punkt på takrenner. Hvis du likevel må skjøte , bør skjøtene plasseres så høyt opp på veggen som mulig og ligge på et spikerslag. Innsnitt og skjøter , som blir liggende under flensen, påføres Icopal. Platen bøyes over mønet og spikres i. Vi har ulike spesialiteter på lager.


Vi fører lange vindskiebord i og inntil meter. Skjøtefrie pulverlakkerte aluminiumsprofiler i vindskier , takrenner og. Det er ønskelig med hele lengder og ikke skjøter. Husk Katepal Asfaltlim til bruk i kilrenner, mot vindskier og andre bygningsdetaljer!


Frontbord Mønekam Forlengelse av takutspring Vindskier Gesimskasser. Må du skjøte , skal dette foregå på et spikerslag Fest så det ytterste på samme måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg