fredag 23. mars 2018

Tappetårn øl

Her finner du tappetårn og kraner til din ølbrygging. Stort utvalg produkter til en god pris. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel!


Brewshop fører et stort utvalg innen fat og CO2-utstyr, herunder corneliusfat fra AEB, regulatorer fra Hiwi, tappekraner fra Intertap og Perlick, tappetårn , kegerator. Luksuriøs ølkjøler med tappekran.

Tappetårn til bruk for liters fat. Ved kjøp av fat eller mer lånes . Skal du servere hjemmebrygg på fest? Denne smarte, lille dingsen kjøler ned ølet ditt på stedet.


Bare plugg inn strøm og et corneliusfat med varmt øl , vent 4 . Eget ølutsalg på Vikersund! For dager siden - Profesjonelt tappetårn med kraner og integrert kjøling.

Med dette utstyret kan man ha ølfat med romtemperatur og få kaldt øl på tapp. Hei, Vurderer å skaffe meg et tappetårn med øl fra nedkjølte corneliusfat som skal stå i et kjøleskap. Nordic Beer Tap bruker Ultrasonic teknologi som gir ølet den . Jeg har en liten bod i forbindelse med.


Vi har nå Øl tappetårn selges fra Finn. Det å brygge sitt øl er skikkelig gøy! Herlig å kunne gi vekk øl til venner og familie når de gir gode tilbakemeldinger.


Selve bryggingen er i stor . Når det er skumregulering på kranen så kan en ha betydelig mer kullsyre i ølet uten at det . Jeg var i Tysklan Chiectec lager kabinetter – og på deres stand stod det montert en tappekran i et kabinett. Siden den gang har jeg vært . Hagefest, bryllup, grillparty, 50. Det er også mulig å få kjøpt ølfat (BORG) igjennom Skjeberg øllag drift. På Grünerløkka Brygghus kan du nå få servert kraftige øl på riktig temperatur.


Stigerør til 19L Corneliusfat ( øl ut).

Mat og drikke: Jeg vurderer å anskaffe meg en tappekran for. Slik jeg har forstått det kan man bygge om et gammelt kjøleskap til et helt vanlig tappetårn for øl. Vanlige ølkraner tillater 8-øl i minuttet, mens Bottoms Up har vært oppe.


Praha: Der hadde de tappetårn på hvert bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg