mandag 9. desember 2019

Kassesystem bar

Kassen i baren kan settes i bar -modus slik at bestillinger og betaling kan skje raskt, mens de på gulvet . Kassesystemet for caféer og kaffebarer fra GASTROFIX: Raskt og enkelt kassesystem for iPad. Oppfyller alle kravene i kassesystemloven. Gastrofix er et nyskapende, intuitivt og kraftig kassesystem som kjøres fra iPad.


All salgsdata blir overført i sanntid til en cloud-løsning som tar vare på dine . Zettle Pro er appen vår som er utformet spesielt for behovene i barer, kaféer og restauranter.

Enten du er på utkikk etter et kassesystem for en restaurant, bar , café eller gatekjøkken, vårt fullspekkede kassesystem er en rimelig løsning som er både enkelt . Robust kassesystem til natklub og bar. Brugerfladen kan tilpasses hver enkelt bar , så alle produkter er aktuelle og ekspeditionstiden minimeres. Om du skal drive bar , pub eller nattklubb, kreves det et stabilt og brukervennlig kassesystem som håndterer større mengder transaksjoner over en lengre . Sammen kartlegger vi deres virksomhet og finner en løsning som passer . En av fordelene er at det gjør håndteringen av regnskap enklere. Den har ikke integrert printer noe som gjør den til et fleksibelt kassesystem med tanke på.


Det intelligente kassesystem til alle behov.

With handheld devices, note selection in the bar and of course a receipt printer for the kitchen, we have very . Frontlinesystems har mange funksjoner tilpasser restaurnat og bar. Her har systemet sin naturlige plass i et hektisk miljø der servitører går rundt med pads og. Frontline butikkdata er et komplett kassesystem tilpasset bransje.


Systemet er enkelt å ta i bruk,. Zettle Pro – et intuitivt og skalerbart kassasystem for restaurant, kafé og bar. Du får et kassesystem (POS), som kan motta opp til forskjellige valutaer og helt op til forskellige betalingsmidler – i samme ekspeditsjon. Vi kender dit behov når det kommer til et kassesystem til restaurant.


Klik her og læs mere - eller få et uforpligtet tilbud! Koble Tripletex med integrasjoner å spar tid og reduserer risikoen for feil. Her finner du en oversikt over alle systemene som er integrert mot Tripletex. Neste generasjons kassesystem skreddersydd for restaurant, bar og kafé.


Barcontrol tilbyr et revolusjonerende kassesystem (point of sale) for bar - og. Et skybasert kassesystem med full integrasjon mot ditt Tripletex-regnskap. Unipos Butikkdata er et raskt, smidig og pålitelig kassesystem som frigjør. Online kassesystem til butik, restaurant, cafe, bar eller loppemarked - Bizsys kan levere et komplet kasseapparat eller kassesystem til din forretning. Loyverse POS - gratis kassesystem.


POS kassesystem til restaurant, bar og café.

Nem og sikker betaling med online kassesystem til iPad. Læs om den fleksible løsning her. The iPad POS system orderbird POS is a complete POS solution that is ideal for bars , restaurants and clubs.


The cash register system can be individualized . Danmarks mest anvendte iPad kassesystem. Anvendes af små og store butikker i alle brancher – også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg