tirsdag 16. oktober 2018

Avlangt sluk

Norges største nettbutikk for vvs-produkter – herunder sluk. Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske baderom med et garantert . True,ow:37pt:bademiljo. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Avløpssluk til baderommet kommer i ulike typer og utførelser. De fleste er best kjent med det tradisjonelle runde Joti- sluket , som plasseres et stykke ut på gulvet. Må det være slik at sluket er rundt og ligger i midten av gulvet? Et sluk er et sluk og dets viktigste oppgave vil alltid være å avlede vannet på tryggest mulig måte. Historisk har et sluk i gulvet kun vært et nødvendig onde på et baderom.


Men slik er det ikke lenger! Sluket kan leveres i mange ulike former, fasonger og . Avlang sluk i dusj, ved vegg. Jeg ser for meg en slik sluk i vårt nybygde hus, men alle mener det . Unidrain gulavløp er en elegant og funksjonell løsninger for dusjer og våtrom.


Velg en design du liker fra ClassicLine og HighLine. Velg et avlangt designsluk til ditt nye bad! Her finner du en stor oversikt i ulike størrelser og utførelser, fra kjente merkevareleverandører. Kjøp Sluk og slukrister i nettbutikken. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vi har gratis frakt og rask levering! Det som er mest vanlig i dagens baderom er runde sluker og slukrister. Dem fleste har gått bort fra den mer tradisjonele sluk til mer designsluk og avlang sluk. Trekantet sluk innerst i dusjhjørnet, eller en avlang rist på veggen eller gulvet, gjør det nemlig lettere å bygge fall.


Markedskoordinator i Geberit . Nordmenn vil ha design hele veien rundt - fra baderommet til stuen og kontoret. Samtidig er det en klar tendens til at den designbeviste forbrukeren vil ha størst . For å slippe å stå på sluket , legges det gjerne inn som en avlang slukrist mot veggen. Comfort sluk til badet_Purus_Line_Tile_Inset2_Web. Dessverre er det mange som ikke er kjent med.


Designet kan være avlang , firkantet eller trekantet, og du kan velge mellom materialer i plast, rustfritt stål eller støpejern. La det bli en detalj som er flott å se på, . Det sies at det er hele muligheter til å gjøre feil i overgangen mellom sluk og membran. Alle disse garanterer vannlekkasjer. Det skal være sluk i alle bad og vaskerom.


Sjekk rørleggernes råd om hva som er viktig når du skal installere sluk ! Figur 1: Moderne sluk har fått nye. Byggebransjens Våtromsnorm og veiledningen til teknisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg