mandag 15. oktober 2018

Laminert glassplate

Laminert glass består av to eller flere glassplater som er limt sammen med plastfolie. Blir ofte feilaktig kalt for skuddsikkert glass. Motstandsdyktigheten til glasset . Tilskåret laminert glass til bolig og kontor.


FORSKJELLEN PÅ HERDET OG LAMINERT GLASS.

Herdet glass er en type sikkerhetsglass med meget høy bruddstyrke og sikrer mot tunge støt, f. Dersom det stilles krav til høy motstandsklasse kreves det alltid laminert glass. I enkelte tilfeller kan det være fordelaktig med en kombinasjon av herdet laminert . Isolerglass, doble og tredoble vinduer til hus. Icopal klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm.


Glassplate herdet 50x80cm. Herdet betegner vanligvis termisk herdet glass hvor ferdig . Midt på er et herdet glass veldig sterkt, kanten på glasset er mest sårbart, poleres kanten blir glasset sterkere.

Fordelen men dette alternativet er at det ikke knuses på samme måte som tradisjonelt glass. De er begge betydelig sterkere enn ubehandlet float glass , men laminert glass er sterkere enn begge. Float glass utgjør om lag prosent av glass.


Men laminert sikkerhetsglass kan også brukes til å holde uønskede elementer. Tilskjæring og bearbeiding av glass. Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om glass, sikkerhetsglass,.


Er det stikk-kontakter på veggen skjæres dette ut og tilpasses før glassplaten. Vi leverer også speil, trådglass og granulert herdet- laminert glass. Navneplate i rustfritt stål eller laminert herdet glass. Trenger du glass over din kjøkkenbenk for å forhindre sprut og søl på veggen?


Vi kan tilby - frostet glass - klart glass - farget glass - laminert glass - herdet glass. Skal bygge giga kar og har hentet inn priser på glass. En kar sier at 20mm herdet er sterkere enn 2x15mm laminert herdet.


Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv. Kan bestilles i følgende kvaliteter: Herdet glass, laminert glass , herdet og laminert . Store buede glass med folie for digital projektering.

Buet og herdet laminert glass for trappe-rekkverk etc. Leveres med alle typer folier . TEX GLASS kombinerer glassets transparens med effekten av tekstiler. Det er et sortiment av laminert glass med innlagt stoff mellom glassene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg