mandag 1. oktober 2018

Gassinstallasjon i bolig

Det følgende gjelder kun for gassinstallasjoner i frittliggende eneboliger. For andre typer gassanlegg brukes andre tekniske løsninger og andre myndighetskrav . Bruk av gass innendørs i bolig og hytter kan være i forbindelse med varmeovn, gassdrevet kjøleskap eller peis. Mange bruker også gass til komfyr, gjerne med . Bruken av gass i norske boliger er marginal.

Vi antar at det dreier seg om mindre enn 10. Gass -Service er leverandør av gass , gassystemer og utstyr til boliger , hytter,. Propan er en fargeløs og ikke giftig gass , den er mer miljøvennlig enn andre . Fra tanken strekkes et rør inn i boligen.


Når man legger til rette for gasspeis, er det lett å montere for eksempel gasskomfyr med det samme. Boliggass er et annet navn for propan. For å forklare hva propan kan brukes til i vårt totale konsept har vi latt navnet fortelle om bruksområdet .

Gass er en effektiv energikilde på hytter. Stadig flere leilighetskomplekser bruker gass til oppvarming, matlaging osv. Noen er tilknyttet gassanlegg med fast rørnett og tank, andre har gassflasker i den . PropanService AS prosjekterer, leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til hoteller, restauranter, boliger og lett. Fordeler for bruk av gass som energikilde:.


Følg disse rådene og se våre informasjonsfilmer for sikker bruk av gass. Her finner du ytterligere informasjon om. Ser enda en ulykke med gass (otta), selvfølgelig skal ikke sånt skje.


ULOVLIG: Du har kun lov til å ha to flasker med gass inne i huset ditt. Mange lagrer brann- og eksplosjonsfarlige materialer i boligen uten å . Her er det mulig å laste ned og skrive ut betingelser. Alminnelige vilkår for avtale om tilknytning og levering av naturgass.


Endringer i gassinstallasjon. Hos Gasnor registreres din bolig med en gitt forbruksprofil ut i fra det som ble meldt inn ved oppstart av gass i boligen. Både styret og beboerne i et boligsameie har ansvar for at gass brukes lovlig og sikkert.


Manglende vedlikehold eller feil bruk kan føre til alvorlige ulykker.

Jeg skal installere gass i boligen min og har lest litt ang gasstanker. All bruk av gass til oppvarming av boliger blir belastet med full avgift. Gasspeiser er perfekte til nye og tette boliger som ikke har det store .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg