onsdag 18. januar 2017

Strekkmetall sau

Prisen er for strekkmetallplater 1bredde x 2cm. Strekkmetall , løse rister for sau og geit. Hvordan er det å bygge strekkmetallgulv for sau uten gjødselkjeller?


Bygge driftsbygning sau innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift. TKS FeedStation sau Les mer .

OK Denne nettsiden anvender cookies. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted . Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett.


Nå er det imidlertid et krav om tett gulv på liggeunderlaget til . Løse plater og på selvbærende stålrammer. Vi lager inntil 1x 3cm. Har også flere typer plastgulv.


Sau og lama på beite på Tjøtta.

De fleste sauer tilbringer hele vinterhalvåret i små binger med strekkmetall. På Søstu stai gård derimot, får sauene. Forhekk til tradisjonell saueinnreiing vert . I sauefjøs har strekkmetall og trespaltegulv vært enerådende i mange år.


Ett av argumentene mot plastgolv til sau er glatthet og sklisikkerhet. Sau på tallegulv trenger større areal enn på spaltegulv, slik at tallen. Jeg ville overta gården, men ikke bo på en gard uten sau og et fjøs.


Går sauen på drenerende gulv, som strekkmetall , skal hver sau ha 9 . Sauer lever gode dager i skog og fjell om sommeren - hvis de ikke blir skambitt av. Vinkeljernet er sveist til rammen på sider og festet med bolter til den ene kortende, som muliggjør å skifte kun nytt strekkmetall ved slitasje av . Les også: Kjempeoverskot av sau og lam i år. På grunn av begrenset tilgang på strø, er binger med gulv av strekkmetall det absolutt mest.


Det har alltid vært sau på familiegården som jeg overtok for år siden. Vi leverer et bredt utvalg av strekkmetall til rekkverk ferdig i rammeverk og med innfesting kroker etter ønske. Det er nå vanlig med gulv av såkalt strekkmetall , der sauene går på et . MIK plastrister for sau og geit, skaper trivsel og lettvint stell av dyr. Nortura har visningsfjøs for sau der medlemmer kan søke ideer om de skal realisere.


Tekst og informasjon kommer snart.

Ca -år gamle, fungerer som de skal, ingen skader, men litt rust i overflaten. Selges til høystbydende, budrunde varer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg