mandag 16. januar 2017

Personvekt jula

Pålitelig personvekt med fire separate sensorer, mm herdet glass og en ekstra stor LCD-skjerm som viser vekten. Drives av to AAA-batterier (selges separat). Slank badevekt med fire separate sensorer, mm herdet glass og tydelig LCD- skjerm som viser vekten. Vekten aktiveres og slås av automatisk, og gir alarm ved.


Klassisk vekt med mekanisk vekt og analog vektvisning.

Brukervennlig personvekt som aktiveres når du stiger opp på den. Bosch baderomsvekt har XXL-display. Plassbesparende, tynn personvekt av temperert glass.


Med automatisk start og fire separate sensorer for et presist måleresultat. Elegant glassvekt med digital vektvisning på en stor og tydelig LCD-skjerm. Fire separate sensorer sørger for at målingene blir nøyaktige.


Personvekt som måler vekt , BMI, kroppsfett og væske i prosent samt anbefalt kaloriinntak.

Ståflate i glass og automatisk avstenging. Funksjonsrik personvekt som viser vekt , BMI, kroppsfett og kroppsvæske i prosent på et tydelig display. Utstyrt med stålflate i glass, ti lagringsplasser og . Smart personvekt med Bluetooth, slik at du kan se verdiene dine på smarttelefonen din. Måler vekt , kroppsfett, væske, bein- og muskelmasse i prosent samt . Fra klassiske badevekter til smarte analysevekter. I vårt utvalg av personvekter vil du finne modeller med forskjellig design og en mengde ulike funksjoner.


Digital personvekt med overflate av herdet glass. BadevektStyling og Velvære. CLINICA doktorvekt er en mekanisk personvekt med stort. De har greie vekter på Jula , til ok priser. Nå kjøpte jeg rett og slett ei vekt fra Biltema til 1kr.


Jeg har den billigste, styggeste badevekta fra Jula. Rett og slett fordi det er . Det finnes også Priser fra butikker. Spist litt for mye godt i julen ?

Nå som julen er over er det mange som tar med seg de usunne valgene inn i det. Vi tenker oss at en personvekt viser feil vekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg