fredag 13. januar 2017

Skisko bc

Her finner du et solid utvalg av støvler og sko til BC og nordisk. Støvler og skisko med overlegen kvalitet hos Fjellsport. Rottefella BC -såle gir optimal stabilitet, og bidrar dermed til god kontroll i tøft terreng og under varierende . BC Advance er i mine øyne en utrolig komfortabel skisko som . Prisgunstig BC -støvel i fullnarvet lær med god ankelstøtte.

Fleeceforet sikrer god kuldeisolasjon. Med ekstra skarebeskytter foran på tåpartiet, er du sikret en . SKISKO BC LÆR MEMBRAN SR. Hos XXL har vi alt fra skisko med ekstra fôring for deg som liker litt ekstra komfort, til deg som.


Ekte backcountry skisko for ski utenfor sporet. BC Snowfield NNN fjellskistøvel . En god allrounder i høy kvalitet.

Overdelsmaterialer i fullnarvet lær, heldekkende kalosjering gir økt slitestyrke. Komfortabel og varm skistøvel i fullnarvet lær til krevende skiturer på fjell og vidde, med VIBRAM-såle for bedre grep på snøen når skiene er tatt av. Jeg har et par Crispi Stetind BC skisko som er år gamle nå, de er suverene, stødige, vanntette og gode å gå med. Men jeg sliter med at jeg . Sammenlign tilbud på Bc skisko i kategorien Skistøvler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Skistøvler ved hjelp av vår . Vi har testet: Lærstøvler som passer i tradisjonelle mm-bindinger og er beregnet til turbruk.


Alle fjellskistøvlene har vibramsåle, noe som gir dem bedre feste . God tur får man uansett med Alpina skisko på beina! Se beste pris på Crispi Stetind GTX (Herre). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Kjøp Crispi Stetind GTX BC Unisex i nettbutikken til Sporten Beitostølen. Vi hjelper deg med riktig fjellskiutstyr. Passer godt både i og utenfor oppkjørte løyper. Skistøvelen for deg som elsker de mange og varierte opplevelsene vinterfjellet kan by på.


Yoko skoovertrekk er det beste og varmeste skoovertrekket på markedet. Husker du T-tossu som lagde de beste skoovertrekkene for noen år .

Passer BC bindingssystem fra Rottefella. Kraftig fjellskisko med Gore-Tex. Carbonlite klassisk skisko. Fjellskisko i topp kvalitet med Gore-tex og Thinsulate for.


RC Carbon Prolink klassisk skisko. Equipe 8X Prolink Skisko Klassisk . Les mer om dette i artikelen om ski, bindninger og staver. For BC -bindinger fins det så vidt jeg vet ikke skisko med løs innersko, og det var .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg