tirsdag 31. januar 2017

Retreat østlandet

Høgsveen retreat - og gjestegård. En smak av retreat : C- retreat. Denne retreaten er en videreutvikling av . Nytt kapell i den gamle låven på Aarholt-tunet. Se informasjon om retreater lenger nede på siden.


Flott høytid og stor fest.

Sankt Davidsgården som gir tilbud om retreat. En del kjenner til retreatsteder på Østlandet , men få er klar over at det finnes . Hvordan kan det å trekke deg tilbake – retreat – hjelpe deg med å bevege deg fremover? Retreat -Norge til ett rike. Borte fra hverdagens hastverk.


Mini- retreat : Stillhet midt i byen! Et tilbud til travle bymennesker om å sette fokus på stillhet og refleksjon midt i byen! Gjennom mindfulness, yoga og badstu, vil Merete ynskje deg velkommen til aktivitetar for kropp og sinn heile året. Omringa av fantastisk natur vil du bli gitt .

Welcome to DUKKESTUEN, our quiet Oslo retreat. Oslo, Noorwegen op TripAdvisor. Våre 3-dagers familieretreater gir barn og voksne en god smakebit på retreat. Det er flott å oppleve at retreat passer for alle – også travle mennesker som . På DaiKai er vi spesielt opptatt av å vie vår fulle oppmerksomhet til deg. Plikter og bekymringer kan glemmes for en stun . Helgeretrett i Acem-meditasjon.


Kurset gir solid utbytte enten du deltar for første gang, eller kommer tilbake. En uke med yoga og meditasjon, vakker natur og god mat gjør godt for både kropp og sinn. Yoga og meditasjon er metoder til å komme i kontakt med deg selv , . Bali retreat : Ashtanga yoga og mindfulness.


En uke på herlige Prana Veda Resort på nordlige Bali, hvor du får . Hvem som helst kan besøke et kloster eller delta på en retrett i katolsk regi (eller en retreat som det heter på newnorsk). OSLO, men også forbindelse GARDERMOEN OG JEVNAKER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg