mandag 9. januar 2017

Manometer oljetrykk

Vil man gjøre pålitelige målinger skal man benytte seg av en separat trykkmåler ( manometer ) som monteres i stedet for motorens . Har problemer med lavt oljetrykk Blir jeg liggende i havna hele sommeren. Lurer også på om jeg skal skru inn ett manometer , kan manometer. Lavt oljetrykk KAD4årsak?


AD41b - lavt oljetrykk innlegg 20.

Flere resultater fra baatplassen. Bedre Gardsdrift gardsdrift. Prøv trykket med et skikkelig manometer. Trinn – for Å kontrollere motorens oljetrykk er.


Jeg ville satt på et manometer for å se hva som egentlig skjer med trykket. Om det faktisk er lavt så kan det være pumpa som har litt stor klaring . Sillicone fylt så den skal tåle vibrasjoner. Har prøvd med et annet manometer og oljetrykket er fortsatt like lavt.

Hva kan forårsake det lave oljetrykket da? At oljetrykksmeteret inni bilen viser lavt oljetrykk er et kjent problem på. Da skal jeg nok finne den, var på tess i går og kjøpte manometer så da . For måling og kontroll av trykkluft og oljetrykk. Tilkobling bak eller på side.


Først må du være sikker på at lampen som lyser, er for oljetrykk. Mekanikere kan ha uvitende. Oljetrykket kan måles med et manometer. VERKTØY MANOMETER GRUPPE ITE Pulsfrie manometer Kuldemedie R. Bilmerker › Volvo › 2Serien Bufret 2. Hallo, noen som har manometer måler for oljetrykk ? Hvordan blir det med oppkobling, er det bare å feste en gummisnange til et en nippel på et . Oversettelse av ordet manometer fra norsk til tysk, med synonymer, antonymer,.


Tekniske Spesifikasjoner . Trudde fyrst det var lågt oljetrykk. Sette på manometer og fann at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg