torsdag 19. januar 2017

Vannlås rense

Slik renser du avløp og vannlås. Rens avløp og vannlås manuelt i stedet for å helle sterke kjemikalier ned i avløp, kloakk . Sjekk at pakningen, eller o-ringen sitter som den skal rundt koppen før du skrur på plass vannlåsen. Du bør rense vannlåsen regelmessig, . Jevnlig rensing kan hindre at du får dem på besøk, og redusere risikoen. Nyere vannlås av plast er lett å skru løs mens på eldre vannlåser av .

Rense sluk, vannlås og sil. Sluket må renses jevnlig, hvis ikke fylles det opp med hår og smuss. Når sluket står i lange perioder uten vanntilførsel for eksempel i . En eller et vannlås eller vasslås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at.


Bortsett fra rensing , krever sjelden vannlåser vedlikehold. Hvordan rense dette avløpet? Internett sier jeg må rense vannlåsen , så jeg løfter opp slukristene, men blir ikke mye klokere av . På badet er det to steder man må rense.

Det ene er avløpet i dusjen og det andre er vannlåsen under vasken. Vannlåsen bør renses jevnlig. Rørlegger Anders Fossen fra Jørstad KTL, viser deg hvordan.


Det er lurt å rense vannlåsen under vasken med jevne mellomrom, slik at du unngår tette rør. Det er smart å rense sluket før du reiser på ferie. Er det mye dritt i sluket, kan det være vanskelig å fjerne det, om det har tørket helt inn, sier Are . Før du setter i gang med plumbo og sugekopper, kan det være en idé å sjekke vannlåsen i vasken. I ytterste konsekvens kan nemlig tette sluk føre til store og kostbare vannskader, og det vil du . Enkel hvit vannlås i plast, eller stilig design vannlås i krom.


Da er det lurt å rense vannlåsen for smuss og matrester for å slippe mer vond lukt. Har renset sluken godt men ikke noen forskjell. Dvs hvis jeg borer de ut, er det nok body i vannlåsen til å skru ned noen nye litt større . Gjør det til en rutine å rense vannlåsen en gang per halvår.


Rens vannlåsene med jevne mellomrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg