torsdag 26. januar 2017

Sigdal kjøkken farger

Valget av farger er helt avgjørende for en stilsikker og helhetlig opplevelse. Grønn var en av fjorårets mest trendy farger og mange har tatt den grønne, friske trenden inn i hjemmene . Uno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til. Med farger å velge blant og lette, renholdsvennlige . Høye, snødekte, grønne fjell møter dype, knallblå fjorder.

Planlegger dere å kjøpe et nytt kjøkken , er fargevalget viktig. Kon- taktveien mellom deg og oss er kort. Du får presis informasjon om når ditt kjøkken er ferdig og leveringsklart.


Grå og sorte kjøkken blir stadig mer populært, her representert ved Amfi Eik. Hvordan vil du bruke lys og farger ? Fargen på kjøkkenet heter Premium White. I våre butikker har vi et utvalg på farger som du kan velge.

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til. Mens vi tidligere foretrakk lyse og hvite kjøkken , går trenden nå mot duse og mørkere farger. Naturfarger , tre og mørke toner gir ro og balanse i kjøkkenet ditt. Stor kampanje på malte kjøkken , velg blant farger ! Et resultat av teknologi, design og håndverk i år! Vi skreddersyr kjøkken , basert på dine . Norges mest kjente kjøkkenmerke.


Fortsatt velger de fleste hvitt kjøkken , men i følge interiørarkitekt. Benkeplate: Laminat farge Driv-ved. Kjøkken : Fronter, Sigdal , Uno hvit. Servant: Franke Mox ½ kum. SIGDAL SETTER FARGE PÅ KJØKKENET – IKEA er den største konkurrenten.


Det er et billigkjøkken , vi ligger høyere i pris – og kvalitet, påpeker Ole Edvin . Athena, en glatt MDF-front som kan lakkes i flere forskjellige farger. Uttrekkbart kjøleskap i lik farge som kjøkkenet.

Høsten på kjøkkenet handler om sterke farger. Marianne Mølsæter fra Sigdal. Velkommen til Studio Sigdal Horisont – en ny type kjøkkenbutikk ! Sigdal kjøkken er perfekt for deg som ønsker et klassisk, nordisk og stilrent kjøkken , med god kvalitet.


Vi har kjøkken i alle stiler, farger og prisklasser. Tenk deg søndagsmiddagen, i et kjøkken så lyst og trivelig at du får. Nå kan du få Sigdal -modellene Relieff og Portal i akkurat den fargen du selv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg