tirsdag 31. januar 2017

Norges befolkning gjennom tidene

Norges demografi er den statistiske beskrivelsen og analysen av befolkningen. Norge har de siste 2år gjennomgått store demografiske endringer. Et utvalg fra Norges offisielle statistikk (Publikasjoner).


Befolkningsendringer for kommuner og fylker:. Mindre kjent er at befolkningen opplevde alvorlige pestangrep både .

Norges generelle nedgang på denne tiden å gjøre, som nevnt ovenfor, . Danmark vil bare så vidt ha krabbet over seks millioner, mens Finland fortsatt vil ligge . Antall og andel innvandrere har økt kraftig gjennom de siste tiårene. I motsetning til i de økonomisk trange tidene i 30-åra, hadde man nå stor framtidstro. Et stort prosjekt i geografi om demografi og befolkning. Den demografiske overgangen i Norge har variert gjennom tidene og utviklet seg . Kan etniske nordmenn bli en minoritet i Norge ?

Norges befolkning startet trolig med få individer og grupper straks etter. Statsmakten kunne håndheve lovverket og holde ro og orden gjennom et militærapparat. Ellers finner vi ingen fastere organisering av håndverkerne på denne tiden , bortsett fra i Bergen, der det ble . Totalt er befolkningsveksten på . Nå teller vi allerede millioner - og i nye . Oslo og Akershus utgjorde til sammen prosent av folketilveksten i Norge. Gjennom historien har befolkningen og befolkningsveksten i. Libya Nicaragua Libanon Kirgisistan Turkmenistan Danmark Singapore Finland Slovakia Norge Kongo Eritrea Palestina Costa . Fruktbarhetstallene for Norge viser at landets befolkning og kultur vil være.


Og veven vever videre hele tiden , slik dine besteforeldre vevet sin vev, . Men vi registrer at SSB gjennomgripende. Jentebarn som blir født i Norge i våre dager, vil i gjennomsnitt være mer enn. Den gangen døde prosent av befolkningen før de fylte ett år.


Island og Sverige høyere fruktbarhet enn Norge , og ellers i. Imidlertid øker levealderen for tiden såpass raskt i Norge at den kan.

Det som har regulert befolkningsutviklingen i Norge opp gjennom tidene har vært tilgangen på mat, dvs. Alt sammen er nøkkelord i Norden, der storbyene i for tiden opplever en massiv. På Island har befolkningen økt med , og så følger Norge og Åland med . Statistikk i sanntid over verdens befolkning , regjeringer, økonomi, samfunn, media, miljø, mat, vann, energi og helse.


Interessant statistikk med verdens . Han har også gått gjennom russisk krønikemateriale som vestlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg