mandag 16. januar 2017

Vannpumpe starter og stopper

Den bygger opp til bar og stopper. Etter bare minutter er . Når vi bruker vaskene i huset, dusjen og vaskemaskina så starter og stopper pumpa. Det kan vel ikke være helt sunt for . Har en vannpumpe som pumper vann opp av et borehull.


Når pumpa stopper , tapp av vann og kontoller at pumpa slår inn igjen ved ca bar.

Ræveåte: Jeg kjøpte ny pumpe for tre år siden og nå er den tom for luft og pumpa starter og stopper hele tiden. Noen som vet åssen man ettefyller luft i tanken? Jabsco vannpumpe starter og stopper 2x pr sek når det tappes med bare litt åpning på krana. Ved full åpning på krana går pumpa kontinuerlig . Shurflo ferskvannspumpe går ofte uten at det tappes. Biltema vannpumpe til forbruksvann stoppet , starter.


Trykkvannspumpe starter og stopper hele tiden. Flojet trykkvannspumpe som ikke stopper. Flere resultater fra baatplassen.

Ifølge måleren på pumpa slipper den ned til ca 1. Har en Grundfos vannpumpe som plutselig stoppet her i går. Problemløseren på hyttetorget. Deretter fyller man på vann til det er fullt og skrur mutteren på igjen, så starter man pumpen og.


Start pumpen med plastkåpen (påfylling av vann) av. Vannpumpe som går for ofte. Lufttrykket på tanken skal sjekkes minst ganger pr år. Pumpen slites også unødvendig mye hvis . Denne instruksjonsboken er å betrakte som en del av vannpumpen ,. Når du har stoppet motoren, vil det enkelte ganger være vanskelig å starte motoren.


Pumpa starter når trykket faller under bar og stopper når det kommer over . Hvis pumpa går i perioder, stopper en stun for så å starte igjen, så har du nok en lekkasje et sted (eller så siger vannet tilbake i tanken). Så stopper det etter en liten stund- før brennerlyden og viftelyden kommer igjen. Steng kranen på utløpet helt og start pumpen.


Trykkbryter starter og stopper pumpen når vannkranen åpnes og stenges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg