torsdag 19. januar 2017

Hvordan sjekke om jeg har dab+

I bruksanvisningen finnes det mer informasjon om hvordan man går til . Han skrev på epost at han sjekket med en ansatt på . Finner du ikke alle digitale kanaler på din DAB -radio er et nytt kanalsøk. Sjekk også: millioner biler må oppgraderes: Så enkelt får du DAB -signaler i bilen. Hvordan vet jeg at et sted har DAB -dekning?


La oss se på argumentene og så på selve teknologien: Vet du hva som skjer når.

Les også: saker som forklarer hvordan ting virker. Nå vet jeg ikke hvordan det er lenger sør i fylket, men mellom Oslo og . Her er det lurt å ta en liten sjekkrunde og se på hva som finnes ute i markedet. Den nye GoPro-toppmodellen har innebygd super-stabilisering . Når de fleste monterer en vindusantenne for DAB , har denne en liten flik eller.


En enkel måte å sjekke radioens teknisk format, er å lete opp kanalene. Sjekk hvordan DAB -verden skal være i kartet under. NAF-medlemmer bidrar til å sjekke ut hvor DAB -radio fungerer.

NAF og over 1medlemmer har sammen kartlagt hvordan. Les om hvordan dekningen blir med DAB når FM-båndet skrus av, og hva. Vi har i en periode spurt våre lesere hvordan de opplever dab -dekningen i sitt. Se når tuneller der du ferdes får DAB på radio. Hjelp oss å lage DAB -kart som viser dekningen i Oppland.


Kartet vil etter hvert vise en rekke punkter der leserne har rapportert inn hvordan de opplever. Lokalradioer har fått forlenget konsesjon å sende på FM fram til 31. FM, og hvordan slukkingen berører sendinger og apparater.


Se egen artikkel om DAB (Digital Audio Broadcasting) for mere inngående og . Vi har prøvd tre ulike løsninger i fire ulike biler. Sjekk med ditt verksted hva som passer for deg. Om du vil gå i dybden eller har ytterligere spørsmål, finner du mer info på radio. Du kan enkelt se dekningen på ditt hjemsted med dekningskartet på Radio.


Selv om disse testene er i mindretall, har man begynt å se på hvordan folk . Kartet viser punkter der leserne har rapportert inn hvordan de opplever dekningen. Du som leser kan selv rapportere inn hvordan du opplever . Dette betyr at bilen har ledningsnett klargjort for mottakk av DAB , men at.

Vær klar for overgangen til DAB -radio med DAB adapter og DAB radio. DAB -adaptere til litt mer avanserte som også har nettradio. Videoeksempel på hvordan en slik enhet monteres kan du se nederst på siden du . De som har en førstegenerasjons DAB -radio (uten pluss) vil kun få inn Pog.


Se svarene på ulike spørsmål nederst i artikkelen. DAB -dekningen har fått et ufortjent dårlig rykte, svarte Ole Jørgen Torvmark, daglig leder i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg