mandag 9. januar 2017

Impregnering av sko

IMPREGNERING : Skomaker Stian Henrik Larsen mener at nordmenn generelt er altfor dårlig til å ta vare på skoene sine. Hos XXL finner du riktig skopleie til fjellsko og jaktsko slik at de varer enda lengre. Se vårt utvalg av skopleie og bestill på XXL.


Best på pris og fri retur! Utgangspunktet er enkelt: Hvilken impregnering som er riktig, kommer helt an på hvilken type skinn skoene dine .

Gir skoene en blank overflate og maksimal levetid. Max – enkel og rask å påføre. Impregnering : Boston Raingard – trenger dypt inn i skinnet og gir . Støvlene bør være så rene og tørre som . Alexandra Johansson hos Urban på Storo Storsenter forteller at impregnering er alfa og omega for å ta vare på nykjøpte sko , og at det ikke hjelper å kun . Jevnlig bruk av skokrem og impregnering gjør skoene mer holdbare.


Dersom det er en lærkant mellom sålen og overlæret er det viktig å behandle denne også. Det fins mange ulike produkter å velge mellom når man skal impregnere sko.

De to vanligste impreneringsmidlene er voks og fett. Vått vær er egentlig det verste sko og klær av skinn vet. En god impregnering skal beskytte skoene mot vann og smuss. Tenk på at et par nye sko bare har en grunnimpregnering og derfor bør impregneres før de brukes første gangen.


Dette læret brukes på sko som skal gi god støtte, høy slitestyrke og fungere bra. Glatt lær kan impregneres med spray, men i lengden vil skoen vedlikeholdes . Unsubscribe from Ren Effekt. Ta vare på sko og støvler. Med riktig vedlikehold holder de i åresvis. Riktig stell og vedlikehold er viktig for at dine Alfa sko skal holde seg tørre og pene.


Hvor ofte du må impregnere skoene er avhengig av hvor mye du bruker de. Vedlikehold av fjellstøvler og sko. Læret skal med andre ord ikke mettes med impregnering , da dette vil gjøre det helt tett. Når du nettopp har kjøpt deg et par sko som trenger impregnering , bør du spraye de før du . Akkurat fått meg et super par av noen fjellsko!


Men lurer nå på hvilken type sko krem som kan brukes på denne type fjellsko. Har ordnet meg med impregnering.

Man kan impregnere klær og sko også, da ved å påføre kjemikalier som gjør dem vanntette. En annen ting som er vanlig å impregnere er telt og seil til båter. FiberProTector forlenger levetiden på flouriserende arbeidstøy, og endrer ikke pusteegenskaper eller andre opprinnelige egenskaper. Holder dine sko tørre og. Her om dagen kjøpte jeg nye sko , og da slo det meg hvor mye jeg lyver til ansatte i skobutikker.


Hver eneste gang jeg kjøper sko blir jeg forsøkt . Sport har det du trenger for å ta vare på skoene dine. Skosåler, lisser, brodder, skopleie og mer. Det kommer helt an på hvilken sko det er.


Stort utvalg med butikker over hele landet på sport1. Men turskoene mine bruker jeg Skjult lenke - logg inn for å se den og vanlig skokrem. Disse brukes for å gjøre materialer mer vann- og smussavstøtende og for at tøy og sko skal beholde mykheten. I impregneringsmidler kan man finne verstings.


Jason Markk REPEL SPRAY IMPREGNERING. Ketchup, kaffe, blåbærsyltetøy og sjokoladesaus. TV hjelper deg har satt tre skosprayer på prøve for å sjekke om de kan beskytte skoene dine .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg