fredag 6. januar 2017

Dybde høyspentkabel

Over dyrket mark og ved kryssing av veg må dybden økes til h. Dersom grøfta ikke tilfredsstiller kravene, vil energiverket nekte å legge kabel i . Distribusjonsnett - Kabel - Krysning og nærføring med fjernvarmerør. Det brukes kabelbeskyttelse. Isolerte og spolejordede kabel - og luftnett med spenning mindre eller lik kV skal ha en minimum.

Jordelektroden skal ligge i en dybde på ca m. Kabel må trekkes inn i røret (eller trekke røret inn over kabel ) på en noenlunde rett sted får den . Hvor det på privat område vil være uforholdsmessig vanskelig å få lagt kabel i slik dybde , tillates forlegning i m dybde , forutsatt at kabelen . Dersom legging av kabel , rør mv er mangelfull i forhold til plan og ikke etter anvisning fra. Det skal graves ned til fjell, eller til frostfri dybde. Går kabel opp etter vegg i friluft skal det monteres kabelvernrør som dekker kabel ned til jordsmonn.


Grøft graves i full dybde helt frem til stolpen.

Skal du grave fiber på egen tomtå? Her finner du ut hvordan du gjør dette selv. Driftstemperaturer for kabel. Belastningstabeller for papir-, PVC-,. PEX- isolerte kabler og line.


Korreksjon for forlegning i jord. Når dette var gjort og det gjaldt for eksempel PEX kabel , var det bare å. Kabler i jorden skal ligge i grøft med en dybde minst m. Nedgravd kabel – krav til dybde ? Del på: Relaterte artikler. Samt downlights over dusj . Er det mindre stråling ved å benytte kabel sammenlignet med luftledning. I terreng ved siden av vegen er min dybde cm. Med bakgrunn i miljøhensyn og større sannsynlighet for ekstremnedbør er det mer og mer . Alternativ DC kabel Ørskog – Fardal.


Bunnbredden blir pr ca – m per kabelsett og dybden ca.

Ved kabelkrysninger må grøftedybden økes slik at dybden til øverste kabel overholdes. Installasjon og uthaling av. Varanger Kraft er høyspentkabler er merket med rødt stiplet linje, mens lavspent.


Vær obs på at dybde kan avvike fra de foreskrevne og. VSii kan arbeide ned til 5meters dybde , og i forbindelse med sjøkabel utfører. Vi har solid erfaring og prosjekter å vise til for legging av kabel på sjøbunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg