fredag 13. januar 2017

Skroggjennomføring kompositt

Nettbåt AS leverer rørdeler i Trudesign kompositt. Som overskriften antyder så har valget falt på skroggjennomføringer og ventiler fra Trudesign. Dette er kompositt -gjennmomføringer og skal . Vi bruker cookies for å gjøre ditt besøk på Watski. Flere leveringsmuligheter.


Rørdeler, fittings kompositt.

Kuleventil kompositt for display BSP. Verktøy skroggjennomføring Kompositt. Produsert av glassfiberarmert nylon kompositt som gir stor styrke og lav vekt.


Kjemikaliebestandig, tåler diesel . Har flere skroggjennomføringer som ikke er i bruk, disse er i metall og er blindet. Jeg ønsker og bytte de ut med kompositt. Benyttes i mellom skroggjennomføring og kuleventilTrudesign r. Ekstremt solid skroggjennomføring i glassfberarmert nylon.

Dette produktet påvirkes ikke av elektrolyse eller korrosjon , og er . Svake skroggjennomføringer og defekte sjøventiler må byttes umiddelbart for å unngå. Lar seg ikke påvirke av korrosjon og e. Fra irret messing til moderne kompositt. Men nå finnes skroggjennomføringer også i kompositt. Fordelene med kompositt er at det er like sterkt som metall, men ikke utsettes for tæring. Kunne og vært ok å få mål på nye kompositt -ventiler.


Svikter en skroggjennomføring , ser sjøvannet raskt sitt snitt til å flomme inn. Skroggjennomføring syrefast konkav. Vi tok opp Fryd på Skattøra marina i Tromsø. Målet var å skifte alle skroggjennomføringene under vannlinja.


Elektrisk kuleventil i kompositt. Ventilen kan ikke angripes av korrosjon hvilke. Nye gjennomføringer, kompositt til toalettet og kloakken, syrefast til kjølevannet til motorene.


Båtens skroggjennomføringer er et svakt punkt. Du bør vurdere å bytte til gjennomføringer i kompositt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg