fredag 13. januar 2017

Målebeger plast

Praktisk målebeger med tettsittende lokk og tydelig måleskala. Bruk det som målebeger , shaker eller beholder – valget er ditt! Med tettsittende lokk og tydelig måleskala.


MÅLEBEGER PLAST 0L TRANSPARENT. Pressol liter målebeger i gjennomsiktig plast. Stilrent litermål i transparent plast.

Målebeger i plast DE BUYER 0L. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Tosidig målebeger i plast med silikonhåndtak i fargen lime.


Stor side for mål av mel og sukker og liten side for presis måling av . Sett med målebeger i solid plast. Tar liten oppbevaringsplass da de kan stables. Settet inneholder følgende:.


Produsert av polyetylen, syre- og oljebestandige, utstyrt med kraftige håndtakog måleskala.

Viser med delestreker, målenhetene: 5ml, 10ml og 15ml. Perfekt ved eksakt oppmåling av oljer, ved f. Gradering for og for . Dentaurum målebeger i plast. Du må være innlogget for å kunne bestille på netthandelen. Varme- og kjemikaliebestanding. Oljesyret og bensin- resistent.


Tuten passer til alle flexi rør. Begeret tåler fra -til . Topp kvalitet takket være forskning, . Produktguide Tilbake til forrige oversikt. Lag en perfekt smoothie med nøyaktig mål for flytende inridigenser i din favorittsmoothie. Litermål plast Cambro målebeger Litermål med fot Måleskje sett med oppheng. Selger et målebeger i plast med lokk som også kan brukes til shaking og dosering.


Selger sammen med denne et målebeger som også kan . Nå blir det enklere for deg å få korrekt mengde olje uten masse søl. Måleglass i plast - cl. Kjøpsvilkår og betalningsvilkår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg