onsdag 18. januar 2017

Fargekart maling stue

Kristian Kjelling og Siri Løining har innredet huset i en lun hotellstil. Her får du en detaljert oversikt over viktige farger innen de ulike fargefamiliene. Skal du male eller tapetsere stua?


Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge ! Ved å male én eller flere vegger i en annen farge enn hvit, kan du puste nytt liv i de forskjellige rommene i boligen.

Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start hvis du ønsker å invitere flere . For maling av detaljer, bør du gå for Lady Supreme Finish. For å finne en farge som fungerer godt i rommet kan det lønne seg å tenke. Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk?


Og den mest populære oppussingsformen er innvendig maling. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth Larsen i . Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger , men noen egner seg.

En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men. Kalkmaling gir deg lyst til å kjenne på veggen og kan minne om tapet. I de fleste hjem utsettes ikke stuen for spesielt mye slitasje.


Det er godt å vite at du kan tørke av veggene selv om du velger en matt maling. Blå ullsofa og grønt stueteppe. På det nye fargekartet i malingsbutikken, på sofaen vi ønsker oss eller det nye teppet vi vil den skal stå på. Panelet harmonerer også godt med de mørke spisestuestolene.


Pudderrosa puter myker opp den svart-hvite kontrasten i rommet. Hvis du maler alle rommene i samme farge , . Nytt fargekart inspirert fra naturen. Nytt tidløst og vakkert fargekart. Vintage, moderne og luksusiøst.


Spisestue etter oppussing . Hvert år har vi valgt Årets Farge basert på trendanalyser og tendenser i tiden. Det er ingen tvil om at farger på veggene har kommet for å bli.

Mange har den kanskje på én vegg i stuen , men vi ser ofte Deco Blue på alle veggene i soverommet. MORO MED MALING : Å bruke et forlengerskaft gjør at påføring av maling går lettere. Det er ikke så dumt å starte det nye året med en ny farge på veggen.


I år skal interiøret vårt gjerne males i duse, varme, mettede farger i. Rustikk Terracotta og er malt med Jotuns Minerals- kalkmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg